دانلود کتاب Microcharacterization of Proteins (به فارسی: ریز خصوصیات پروتئین ها) نوشته شده توسط «F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner – F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner»
اطلاعات کتاب ریز خصوصیات پروتئین ها
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: VCH
نویسنده: F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner – F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1994
تعداد صفحه: 271
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 9783527300488 , 3527300481
توضیحات کتاب ریز خصوصیات پروتئین ها
مقالات جمعآوریشده در این مجلد، مجموعهای از کارگاه آموزشی در مورد ریزشخصیتبندی پروتئینها است که در سال 1994 برگزار شد. نویسندگان و مشارکتکنندگان این متن به آزمایشگاههای پیشرو، از جمله آزمایشگاه زیستشناسی مولکولی اروپا (EMBL) در هایدلبرگ و ماکس پلانک وابسته هستند. موسسه بیوشیمی در مارتینسرید روشهای مختلفی در آنالیز ساختاری پروتئینها، از جمله روشهایی که از مقادیر بسیار کمی از نمونه استفاده میکنند، با جزئیات مشخص شدهاند.
دانلود کتاب «ریز خصوصیات پروتئین ها»