کتاب الکترونیکی

ریز خصوصیات پروتئین ها

Microcharacterization of Proteins

دانلود کتاب Microcharacterization of Proteins (به فارسی: ریز خصوصیات پروتئین ها) نوشته شده توسط «F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner – F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner»


اطلاعات کتاب ریز خصوصیات پروتئین ها

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: VCH

نویسنده: F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner – F. Lottspeich – H. E. Meyer – R. Kellner

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1994

تعداد صفحه: 271

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 9783527300488 , 3527300481

توضیحات کتاب ریز خصوصیات پروتئین ها

مقالات جمع‌آوری‌شده در این مجلد، مجموعه‌ای از کارگاه آموزشی در مورد ریزشخصیت‌بندی پروتئین‌ها است که در سال 1994 برگزار شد. نویسندگان و مشارکت‌کنندگان این متن به آزمایشگاه‌های پیشرو، از جمله آزمایشگاه زیست‌شناسی مولکولی اروپا (EMBL) در هایدلبرگ و ماکس پلانک وابسته هستند. موسسه بیوشیمی در مارتینسرید روش‌های مختلفی در آنالیز ساختاری پروتئین‌ها، از جمله روش‌هایی که از مقادیر بسیار کمی از نمونه استفاده می‌کنند، با جزئیات مشخص شده‌اند.


The papers collected in this volume represent the proceedings of a workshop on the microcharacterization of proteins held in 1994. The authors and contributors to this text are affiliated with leading laboratories, among them the European Molecular Biology Laboratory (EMBL) at Heidelberg and the Max Planck Institute for Biochemistry at Martinsried. Various methods in the structural analysis of proteins are detailed, including those using very small amounts of sample.

دانلود کتاب «ریز خصوصیات پروتئین ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.