کتاب الکترونیکی

کتاب فرآوری گوشت

Handbook of Meat Processing

دانلود کتاب Handbook of Meat Processing (به فارسی: کتاب فرآوری گوشت) نوشته شده توسط «Fidel Toldrá»


اطلاعات کتاب کتاب فرآوری گوشت

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Fidel Toldrá

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 584

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0813821827 , 9780813821825

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب فرآوری گوشت

این کتاب راهنما به طور جامع وضعیت فعلی تولید مهم ترین فرآورده های گوشتی را ارائه می دهد. ویراستار و متخصص مشهور گوشت، فیدل تولدرا، سرپرستی مجموعه‌ای بین‌المللی از دانشمندان گوشت را بر عهده دارد که در تهیه این کتاب مرجع ضروری مشارکت داشته‌اند.

پوشش به سه بخش تقسیم می شود. بخش اول، فناوری‌ها، با بحث‌هایی در مورد شیمی، بیوشیمی و کیفیت گوشت آغاز می‌شود و سپس اطلاعات پس‌زمینه‌ای در مورد فناوری‌های اصلی درگیر در فرآوری گوشت، مانند انجماد، پختن، دود کردن، تخمیر، امولسیون‌سازی، خشک کردن و پخت ارائه می‌دهد. همچنین شامل فصول کلیدی در بسته بندی، پیشگیری از فساد و تمیز کردن و بهداشت گیاهان است.

بخش دوم، محصولات، بر شرح ساخت مهمترین محصولات، از جمله ژامبون پخته شده و خشک، سوسیس پخته و تخمیر شده، بیکن، گوشت کنسرو شده، پاته، گوشت های بازسازی شده و محصولات گوشتی کاربردی متمرکز است. هر فصل به مواد خام، مواد تشکیل دهنده و افزودنی ها، فناوری پردازش، انواع اصلی محصولات، داده های تولید، ویژگی های خاص و جنبه های حسی و روندهای آینده می پردازد.

بخش سوم، کنترل، رویکردهای فعلی را برای کنترل کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی تولیدی، با پوششی از جمله ارزیابی حسی، ارائه می‌کند. خطرات شیمیایی و بیولوژیکی از جمله GMOs؛ HACCP; و تضمین کیفیت

این کتاب یک منبع ارزشمند برای همه دانشمندان گوشت، پردازشگرهای گوشت، متخصصان تحقیق و توسعه و توسعه دهندگان محصول است.

ویژگی های کلیدی:

  • تخصص بین المللی بی نظیر ویراستار و نویسندگان مشارکت کننده
  • به وضعیت هنر تولید مهم ترین فرآورده های گوشتی می پردازد
  • تمرکز ویژه بر رویکردهای کنترل ایمنی و کیفیت گوشت های فرآوری شده
  • پوشش گسترده فناوری های تولید، بهداشت، بسته بندی و ارزیابی حسی

This handbook comprehensively presents the current status of the manufacturing of the most important meat products. Editor and renowned meat expert Fidel Toldrá heads an international collection of meat scientists who have contributed to this essential reference book.

Coverage is divided into three parts. Part one, Technologies, begins with discussions on meat chemistry, biochemistry and quality and then provides background information on main technologies involved in the processing of meat, such as freezing, cooking, smoking, fermentation, emulsification, drying and curing. Also included are key chapters on packaging, spoilage prevention and plant cleaning and sanitation.

Part two, Products, is focused on the description of the manufacture of the most important products, including cooked and dry-cured hams, cooked and fermented sausages, bacon, canned meat, paté, restructured meats and functional meat products. Each chapter addresses raw materials, ingredients and additives, processing technology, main types of products, production data, particular characteristics and sensory aspects, and future trends.

Part three, Controls, offers current approaches for the control of the quality and safety of manufactured meat products, with coverage including sensory evaluation; chemical and biological hazards including GMOs; HACCP; and quality assurance.

This book is an invaluable resource for all meat scientists, meat processors, R&D professionals and product developers.

Key features:

  • Unparalleled international expertise of editor and contributing authors
  • Addresses the state of the art of manufacturing the most important meat products
  • Special focus on approaches to control the safety and quality of processed meats
  • Extensive coverage of production technologies, sanitation, packaging and sensory evaluation

دانلود کتاب «کتاب فرآوری گوشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.