کتاب الکترونیکی

HACCP

HACCP

دانلود کتاب HACCP (به فارسی: HACCP) نوشته شده توسط «Mortimore – Sara – Wallace – Carol»


اطلاعات کتاب HACCP

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: John Wiley & Sons Inc.

نویسنده: Mortimore – Sara – Wallace – Carol

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 186

حجم فایل: 3.05 مگابایت

کد کتاب: 111842722X , 9781118427224

نوبت چاپ: 2nd edition.

توضیحات کتاب HACCP

“خوانندگان این کتاب قابل دسترس – اکنون در یک ویرایش جدید اصلاح شده و به روز شده – به سفری مفهومی می روند که از هر نقطه عطف و ویژگی مهم چشم انداز HACCP با سرعتی راحت و سازنده عبور می کند. اطلاعات و ایده های موجود در کتاب مدیران و مدیران صنایع غذایی را قادر می‌سازد تا دانش جدید خود را برای استفاده در توسعه و پیاده‌سازی سیستم‌های HACCP مناسب برای محصولات و فرآیندهای تولید خود به محیط کار ببرند. ساختار مواد به گونه‌ای است که خواننده بتواند به سرعت آن را جذب کند. به وضوح ارائه شده است، این جلسه توجیهی HACCP شامل چک لیست ها، نقاط گلوله، نمودارهای جریان، نمودارهای شماتیک برای ارجاع سریع است، و در ابتدای هر بخش، نویسندگان جعبه های خلاصه نکات کلیدی مفیدی ارائه کرده اند. HACCP: یک جلسه توجیهی صنعت غذایی متنی در سطح مقدماتی برای خوانندگانی که با این موضوع آشنا نیستند یا به این دلیل که هرگز با آن برخورد نکرده اند یا به دلیل اینکه باید یادآوری شود این کتاب همچنین افزوده ارزشمندی به مطالب مورد استفاده در آموزش کارکنان خواهد بود و یک متن اصلی عالی برای دوره های HACCP است”–  بیشتر بخوانید…


“Readers of this accessible book – now in a revised and updated new edition – are taken on a conceptual journey which passes every milestone and important feature of the HACCP landscape at a pace which is comfortable and productive. The information and ideas contained in the book will enable food industry managers and executives to take their new-found knowledge into the workplace for use in the development and implementation of HACCP systems appropriate for their products and manufacturing processes.The material is structured so that the reader can quickly assimilate the essentials of the topic. Clearly presented, this HACCP briefing includes checklists, bullet points, flow charts, schematic diagrams for quick reference, and at the start of each section the authors have provided useful key points summary boxes. HACCP: a Food Industry Briefing is an introductory-level text for readers who are unfamiliar with the subject either because they have never come across it or because they need to be reminded. The book will also make a valuable addition to material used in staff training and is an excellent core text for HACCP courses”–  Read more…

دانلود کتاب «HACCP»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید