دانلود کتاب HACCP (به فارسی: HACCP) نوشته شده توسط «Mortimore – Sara – Wallace – Carol»
اطلاعات کتاب HACCP
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley & Sons Inc.
نویسنده: Mortimore – Sara – Wallace – Carol
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 186
حجم فایل: 3.05 مگابایت
کد کتاب: 111842722X , 9781118427224
نوبت چاپ: 2nd edition.
توضیحات کتاب HACCP
“خوانندگان این کتاب قابل دسترس – اکنون در یک ویرایش جدید اصلاح شده و به روز شده – به سفری مفهومی می روند که از هر نقطه عطف و ویژگی مهم چشم انداز HACCP با سرعتی راحت و سازنده عبور می کند. اطلاعات و ایده های موجود در کتاب مدیران و مدیران صنایع غذایی را قادر میسازد تا دانش جدید خود را برای استفاده در توسعه و پیادهسازی سیستمهای HACCP مناسب برای محصولات و فرآیندهای تولید خود به محیط کار ببرند. ساختار مواد به گونهای است که خواننده بتواند به سرعت آن را جذب کند. به وضوح ارائه شده است، این جلسه توجیهی HACCP شامل چک لیست ها، نقاط گلوله، نمودارهای جریان، نمودارهای شماتیک برای ارجاع سریع است، و در ابتدای هر بخش، نویسندگان جعبه های خلاصه نکات کلیدی مفیدی ارائه کرده اند. HACCP: یک جلسه توجیهی صنعت غذایی متنی در سطح مقدماتی برای خوانندگانی که با این موضوع آشنا نیستند یا به این دلیل که هرگز با آن برخورد نکرده اند یا به دلیل اینکه باید یادآوری شود این کتاب همچنین افزوده ارزشمندی به مطالب مورد استفاده در آموزش کارکنان خواهد بود و یک متن اصلی عالی برای دوره های HACCP است”– بیشتر بخوانید…
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.