دانلود کتاب Genetic Improvement of Solanaceous Crops. Volume 1: Potato (به فارسی: بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی) نوشته شده توسط «M K Razdan – A.K. Mattoo»
اطلاعات کتاب بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی
موضوع اصلی: ژنتیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Science Publishers
نویسنده: M K Razdan – A.K. Mattoo
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 479
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 157808184X , 9781578081844 , 9781578086535
توضیحات کتاب بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی
سیب زمینی مهم ترین محصول غیر غلات است. توجه زیادی به این محصول مهم تجاری شده است. هدف این جلد، به تصویر کشیدن پیشرفتهای اخیر در بهبود سیبزمینی با استفاده از روشهای اصلاح سنتی و همچنین فناوری مهندسی ژنتیک است. این کتاب یک ارزیابی انتقادی از یافته های پیشرفته در مورد این محصول ارائه می دهد.
دانلود کتاب «بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی»