کتاب الکترونیکی

بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی

Genetic Improvement of Solanaceous Crops. Volume 1: Potato

دانلود کتاب Genetic Improvement of Solanaceous Crops. Volume 1: Potato (به فارسی: بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی) نوشته شده توسط «M K Razdan – A.K. Mattoo»


اطلاعات کتاب بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی

موضوع اصلی: ژنتیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Science Publishers

نویسنده: M K Razdan – A.K. Mattoo

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 479

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 157808184X , 9781578081844 , 9781578086535

توضیحات کتاب بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی

سیب زمینی مهم ترین محصول غیر غلات است. توجه زیادی به این محصول مهم تجاری شده است. هدف این جلد، به تصویر کشیدن پیشرفت‌های اخیر در بهبود سیب‌زمینی با استفاده از روش‌های اصلاح سنتی و همچنین فناوری مهندسی ژنتیک است. این کتاب یک ارزیابی انتقادی از یافته های پیشرفته در مورد این محصول ارائه می دهد.


Potato is the most significant non-cereal crop. Much attention has been paid to this commercially important crop. The aim of this volume is to capture the recent advances made in improving potatoes using traditional breeding methods as well as genetic engineering technology. The book provides a critical appraisal of the state-of-the-art finding on this crop.

دانلود کتاب «بهبود ژنتیکی محصولات سولاناسه. جلد 1: سیب زمینی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.