دانلود کتاب Functional Foods, Cardiovascular Disease and Diabetes (به فارسی: غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت) نوشته شده توسط «Francisco Pugnaire – Fernando Valladares»
اطلاعات کتاب غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت
موضوع اصلی: دیابت
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Francisco Pugnaire – Fernando Valladares
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 530
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 084937488X , 9780849374883
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت
بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع II یک مشکل رو به رشد برای کشورهای توسعه یافته است که فشار بیشتری را بر سیستم های مراقبت های بهداشتی وارد می کند. ویرایششده توسط یک مرجع برجسته، غذاهای کاربردی، بیماریهای قلبی عروقی و دیابت، نقش غذاهای کاربردی را در کمک به پیشگیری از این بیماریهای مزمن بررسی میکند. دو فصل مقدماتی با ارزیابی پتانسیل غذاهای کاربردی برای پیشگیری از بیماری و مسائل کلیدی در مورد ادعاهای سلامت، زمینه ای را برای بقیه کتاب فراهم می کند. بخش 1 اهمیت رژیم غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و دیابت را با فصل هایی در مورد مواد مغذی محلول در چربی، آنتی اکسیدان ها و مصرف آهن بررسی می کند. بخش 2 بر نقش مواد شیمیایی گیاهی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، از جمله فصل هایی در مورد ایزوفلاون ها و استرول های گیاهی تمرکز دارد. بخش 3 به نقش چربی رژیم غذایی، از جمله استفاده از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه و جایگزین های چربی می پردازد. بخش پایانی کتاب به بررسی استفاده از نشاسته و سایر مواد کاربردی در کنترل بیماریهای قلبی عروقی میپردازد، با فصول جداگانه در مورد بتا گلوکان غلات، حبوبات غلات و تخمیر غذا توسط باکتریهای اسید لاکتیک. غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت مرجع استانداردی برای همه کسانی خواهد بود که به نقش غذاهای کاربردی در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی و دیابت اهمیت می دهند.
دانلود کتاب «غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)