کتاب الکترونیکی

غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت

Functional Foods, Cardiovascular Disease and Diabetes

دانلود کتاب Functional Foods, Cardiovascular Disease and Diabetes (به فارسی: غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت) نوشته شده توسط «Francisco Pugnaire – Fernando Valladares»


اطلاعات کتاب غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت

موضوع اصلی: دیابت

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Francisco Pugnaire – Fernando Valladares

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 530

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 084937488X , 9780849374883

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت

بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع II یک مشکل رو به رشد برای کشورهای توسعه یافته است که فشار بیشتری را بر سیستم های مراقبت های بهداشتی وارد می کند. ویرایش‌شده توسط یک مرجع برجسته، غذاهای کاربردی، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت، نقش غذاهای کاربردی را در کمک به پیشگیری از این بیماری‌های مزمن بررسی می‌کند. دو فصل مقدماتی با ارزیابی پتانسیل غذاهای کاربردی برای پیشگیری از بیماری و مسائل کلیدی در مورد ادعاهای سلامت، زمینه ای را برای بقیه کتاب فراهم می کند. بخش 1 اهمیت رژیم غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و دیابت را با فصل هایی در مورد مواد مغذی محلول در چربی، آنتی اکسیدان ها و مصرف آهن بررسی می کند. بخش 2 بر نقش مواد شیمیایی گیاهی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، از جمله فصل هایی در مورد ایزوفلاون ها و استرول های گیاهی تمرکز دارد. بخش 3 به نقش چربی رژیم غذایی، از جمله استفاده از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه و جایگزین های چربی می پردازد. بخش پایانی کتاب به بررسی استفاده از نشاسته و سایر مواد کاربردی در کنترل بیماری‌های قلبی عروقی می‌پردازد، با فصول جداگانه در مورد بتا گلوکان غلات، حبوبات غلات و تخمیر غذا توسط باکتری‌های اسید لاکتیک. غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت مرجع استانداردی برای همه کسانی خواهد بود که به نقش غذاهای کاربردی در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی و دیابت اهمیت می دهند.


Cardiovascular disease and Type II diabetes are a growing problem for the developed world, putting an ever greater strain on healthcare systems. Edited by a leading authority, Functional Foods, Cardiovascular Disease, and Diabetes reviews the role of functional foods in helping to prevent these chronic diseases. Two introductory chapters provide a context for the rest of the book by assessing the potential of functional foods to prevent disease and the key issues concerning health claims. Part 1 examines the importance of diet in the prevention of cardiovascular disease and diabetes, with chapters on fat soluble nutrients, antioxidants, and iron intake. Part 2 focuses on the role of phytochemicals in preventing cardiovascular disease, including chapters on isoflavones and plant sterols. Part 3 addresses the role of dietary fat, including the use of polyunsaturated fatty acids and fat replacers. The final part of the book reviews the use of starch and other functional ingredients in controlling cardiovascular disease, with individual chapters on cereal beta-glucans, grain legumes and food fermentation by lactic acid bacteria. Functional foods, cardiovascular disease and diabetes will be a standard reference for all those concerned with the role of functional foods in the prevention and control of cardiovascular disease and diabetes.

دانلود کتاب «غذاهای کاربردی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.