دانلود کتاب Food and Nutritional Toxicology (به فارسی: مواد غذایی و سم شناسی تغذیه) نوشته شده توسط «Stanley T. Omaye»
اطلاعات کتاب مواد غذایی و سم شناسی تغذیه
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Stanley T. Omaye
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 308
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 1587160714 , 9781587160714 , 0203485300 , 9780203485309 , 9780203621462
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مواد غذایی و سم شناسی تغذیه
سم شناسی غذا و تغذیه یک نمای کلی از مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی که پتانسیل ایجاد اثرات نامطلوب بر سلامتی را دارند، ارائه می دهد. این کتاب تأثیر مواد غذایی حاوی آلایندههای محیطی یا سموم طبیعی، افزودنیهای غذایی، مهاجرت مواد شیمیایی از مواد بستهبندی به غذاها و تداوم آلایندههای خوراک و مواد غذایی در محصولات غذایی را بر سلامت انسان پوشش میدهد. فصلها به اثرات نامطلوب مواد مغذی اضافی، تأثیر آلایندهها بر استفاده از مواد مغذی، متابولیسم مواد سمی غذایی، و ارتباط مکانیسمهای دفاعی بیولوژیکی بدن با چنین سمهایی میپردازند. این کتاب شامل بحث هایی در مورد فرآیند تعیین خطر، مقررات ایمنی مواد غذایی، و وضعیت فعلی فرآیندهای نظارتی است. این مرجع معتبر با ارائه اصول کلی سم شناسی، درک مسمومیت های ناشی از غذا، عفونت ها و بیماری های مرتبط با غذاها را افزایش می دهد. این مطالعه عمیق پیشینه ای محکم در اصول و پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا و تنظیم ایمنی مواد غذایی ایجاد می کند.
دانلود کتاب «مواد غذایی و سم شناسی تغذیه»