کتاب الکترونیکی

مواد غذایی و سم شناسی تغذیه

Food and Nutritional Toxicology

دانلود کتاب Food and Nutritional Toxicology (به فارسی: مواد غذایی و سم شناسی تغذیه) نوشته شده توسط «Stanley T. Omaye»


اطلاعات کتاب مواد غذایی و سم شناسی تغذیه

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Stanley T. Omaye

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 308

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 1587160714 , 9781587160714 , 0203485300 , 9780203485309 , 9780203621462

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مواد غذایی و سم شناسی تغذیه

سم شناسی غذا و تغذیه یک نمای کلی از مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی که پتانسیل ایجاد اثرات نامطلوب بر سلامتی را دارند، ارائه می دهد. این کتاب تأثیر مواد غذایی حاوی آلاینده‌های محیطی یا سموم طبیعی، افزودنی‌های غذایی، مهاجرت مواد شیمیایی از مواد بسته‌بندی به غذاها و تداوم آلاینده‌های خوراک و مواد غذایی در محصولات غذایی را بر سلامت انسان پوشش می‌دهد. فصل‌ها به اثرات نامطلوب مواد مغذی اضافی، تأثیر آلاینده‌ها بر استفاده از مواد مغذی، متابولیسم مواد سمی غذایی، و ارتباط مکانیسم‌های دفاعی بیولوژیکی بدن با چنین سم‌هایی می‌پردازند. این کتاب شامل بحث هایی در مورد فرآیند تعیین خطر، مقررات ایمنی مواد غذایی، و وضعیت فعلی فرآیندهای نظارتی است. این مرجع معتبر با ارائه اصول کلی سم شناسی، درک مسمومیت های ناشی از غذا، عفونت ها و بیماری های مرتبط با غذاها را افزایش می دهد. این مطالعه عمیق پیشینه ای محکم در اصول و پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا و تنظیم ایمنی مواد غذایی ایجاد می کند.


Food and Nutritional Toxicology provides a broad overview of the chemicals in food that have the potential to produce adverse health effects. The book covers the impact on human health of food containing environmental contaminants or natural toxicants, food additives, the migration of chemicals from packaging materials into foods, and the persistence of feed and food contaminants in food products. Chapters address the adverse effects of nutrient excesses, the impact of contaminants on nutrient utilization, metabolism of food toxicants, and the relationship of the body’s biologic defense mechanisms to such toxicants. The book includes discussions on the risk determination process, food safety regulation, and the current status of the regulatory processes.Presenting the general principles of toxicology, this authoritative reference enhances the understanding of foodborne intoxications, infections, and diseases linked to foods. This in-depth study establishes a solid background in the principles and prevention of foodborne disease and the regulation of food safety.

دانلود کتاب «مواد غذایی و سم شناسی تغذیه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.