کتاب الکترونیکی

دم کردن مخمر و تخمیر

Brewing yeast and fermentation

دانلود کتاب Brewing yeast and fermentation (به فارسی: دم کردن مخمر و تخمیر) نوشته شده توسط «Chris Boulton – David Quain»


اطلاعات کتاب دم کردن مخمر و تخمیر

موضوع اصلی: تحصیلات

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Chris Boulton – David Quain

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 659

حجم کتاب: 46 مگابایت

کد کتاب: 0632054751 , 9780632054756

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب دم کردن مخمر و تخمیر

اکنون برای اولین بار در جلد شومیز موجود است!

این جلد منحصر به فرد نمای کلی قطعی از تخمیر دم کردن مدرن و سنتی ارائه می دهد. این پوشش که توسط دو متخصص با تجربه بی‌نظیر سال‌ها با یک آبجوی پیشرو بین‌المللی نوشته شده است، شامل تمام جنبه‌های تخمیر آبجو همراه با بیوشیمی، فیزیولوژی و ژنتیک مخمر آبجو می‌شود. مخمر و تخمیر آبجو از این نظر منحصر به فرد است که تخمیر آبجو و بیوتکنولوژی مخمر به تفصیل از دیدگاه تجاری پوشش داده شده است.

این کتاب که اکنون برای اولین بار در جلد شومیز در دسترس است، برای آبجوسازان تجاری و تامین کنندگان مواد و تجهیزات آنها (از جمله تولید کنندگان بسته بندی) هدف قرار گرفته است. همچنین یک منبع مرجع ضروری برای دانشجویان در دوره های آبجوسازی و کارگران در موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی است.

  • کار مرجع قطعی و راهنمای عملی برای صنعت.
  • از نظر تجاری بسیار مرتبط و در عین حال از نظر آکادمیک دقیق.
  • نویسندگان از آبجوسازان پیشرو در صنعت.

Now Available for the First Time in Paperback!

This unique volume provides a definitive overview of modern and traditional brewing fermentation. Written by two experts with unrivalled experience from years with a leading international brewer, coverage includes all aspects of brewing fermentation together with the biochemistry, physiology and genetics of brewers’ yeast. Brewing Yeast and Fermentation is unique in that brewing fermentation and yeast biotechnology are covered in detail from a commercial perspective.

Now available for the first time in paperback, the book is aimed at commercial brewers and their ingredient and equipment suppliers (including packaging manufacturers). It is also an essential reference source for students on brewing courses and workers in research and academic institutions.

  • Definitive reference work and practical guide for the industry.
  • Highly commercially relevant yet academically rigorous.
  • Authors from industry leading brewers.

دانلود کتاب «دم کردن مخمر و تخمیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.