کتاب الکترونیکی

مخمرها در غذا و نوشیدنی

Yeasts in Food and Beverage

دانلود کتاب Yeasts in Food and Beverage (به فارسی: مخمرها در غذا و نوشیدنی) نوشته شده توسط «Amparo Querol – Graham Fleet»


اطلاعات کتاب مخمرها در غذا و نوشیدنی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Amparo Querol – Graham Fleet

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 456

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 3-540-26100-1 , 3-540-28388-9 , 987-3-540-28388-1

دانلود کتاب «مخمرها در غذا و نوشیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.