دانلود کتاب Yeasts in Food and Beverage (به فارسی: مخمرها در غذا و نوشیدنی) نوشته شده توسط «Amparo Querol – Graham Fleet»
اطلاعات کتاب مخمرها در غذا و نوشیدنی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Amparo Querol – Graham Fleet
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 456
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 3-540-26100-1 , 3-540-28388-9 , 987-3-540-28388-1
دانلود کتاب «مخمرها در غذا و نوشیدنی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)