دانلود کتاب Whisky: Technology, Production and Marketing (به فارسی: ویسکی: فناوری، تولید و بازاریابی) نوشته شده توسط «Inge Russell – Charles Bamforth – Graham Stewart»
اطلاعات کتاب ویسکی: فناوری، تولید و بازاریابی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Inge Russell – Charles Bamforth – Graham Stewart
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 339
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9780126692020 , 0126692025
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب ویسکی: فناوری، تولید و بازاریابی
Whisky: فناوری، تولید و بازاریابی در اصطلاح فنی، علم و فناوری تولید ویسکی را همراه با اطلاعات کارشناسان صنعت در مورد بازاریابی موفق محصول توضیح می دهد. کارشناسان جهانی ویسکی اسکاتلندی بینش دقیقی در مورد تولید ویسکی از فرآوری مواد خام، تخمیر، تقطیر، بلوغ، اختلاط، تولید محصولات کمکی و آزمایش کیفیت، و همچنین اطلاعات مهمی در مورد روش مورد استفاده برای بسته بندی و بازاریابی ارائه می دهند. ویسکی در قرن بیست و یکم هیچ کتاب دیگری کل فرآیند ویسکی از مواد خام تا تحویل به بازار را به این شیوه جامع و با چنین سطح بالایی از جزئیات فنی پوشش نمی دهد. * فقط کارهای موجود برای پوشش کل فرآیند ویسکی از مواد خام تا تحویل به بازار به شیوه ای جامع * شامل فصلی در مورد بازاریابی و فروش ویسکی * پیشگفتار نوشته شده توسط آلن رادرفورد، رئیس سابق و مدیر عامل United Malt and Grain Distillers Ltd.
دانلود کتاب «ویسکی: فناوری، تولید و بازاریابی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.