کتاب الکترونیکی

گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]

Wheat gluten: [the proceedings of the 7th International Workshop Gluten 2000 held at the University of Bristol on 2-6 April 2000]

دانلود کتاب Wheat gluten: [the proceedings of the 7th International Workshop Gluten 2000 held at the University of Bristol on 2-6 April 2000] (به فارسی: گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]) نوشته شده توسط «A. Tatham»


اطلاعات کتاب گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]

موضوع اصلی: کنفرانس ها و سمپوزیوم های بین المللی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: A. Tatham

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 568

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 9780854048656 , 0-85404-865-0

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]

نان، ماکارونی، رشته فرنگی … برخی از روش های بسیاری که انسان ها گندم را پس از فرآوری مصرف می کنند. پروتئین‌های گلوتن دانه گندم که خواص فرآوری آرد گندم را تعیین می‌کنند، سال‌ها موضوع مطالعه فشرده بوده‌اند. ساختار، ژنتیک و ویژگی های عملکردی این گروه منحصر به فرد از پروتئین ها تمرکز این کتاب است. این کتاب گسترده با ارائه یک “عکس فوری” منحصر به فرد از هیجان انگیزترین تحقیقات فعلی در این منطقه، موضوعاتی مانند بیوتکنولوژی را در بر می گیرد. تجزیه و تحلیل، تصفیه و خصوصیات؛ تست کیفیت؛ و اثرات زیست محیطی مشارکت‌های دانشگاهی، آزمایشگاه‌های دولتی و صنعت در سرتاسر جهان انجام می‌شود و مورد استقبال پزشکان در زمینه‌های مختلف از جمله علوم غذایی، بیولوژیکی و کشاورزی قرار خواهد گرفت.


Bread, pasta, noodles…some of the many ways in which humans consume wheat after processing has taken place. The gluten proteins of wheat grain, which determine the processing properties of wheat flour, have been the subject of intensive study for many years. The structures, genetics and functional properties of this unique group of proteins are the focus of this book. Providing a unique “snapshot” of the most exciting current research in the area, this wide-ranging book encompasses topics such as biotechnology; analysis, purification and characterization; quality testing; and environmental impacts. Contributions come from academia, government laboratories and industry throughout the world, and will be welcomed by practitioners in a variety of fields including the food, biological and agricultural sciences.

دانلود کتاب «گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.