دانلود کتاب Wheat gluten: [the proceedings of the 7th International Workshop Gluten 2000 held at the University of Bristol on 2-6 April 2000] (به فارسی: گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]) نوشته شده توسط «A. Tatham»
اطلاعات کتاب گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]
موضوع اصلی: کنفرانس ها و سمپوزیوم های بین المللی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: A. Tatham
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 568
حجم کتاب: 12 مگابایت
کد کتاب: 9780854048656 , 0-85404-865-0
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب گلوتن گندم: [مراحل هفتمین کارگاه بین المللی گلوتن 2000 که در 2 تا 6 آوریل 2000 در دانشگاه بریستول برگزار شد]
نان، ماکارونی، رشته فرنگی … برخی از روش های بسیاری که انسان ها گندم را پس از فرآوری مصرف می کنند. پروتئینهای گلوتن دانه گندم که خواص فرآوری آرد گندم را تعیین میکنند، سالها موضوع مطالعه فشرده بودهاند. ساختار، ژنتیک و ویژگی های عملکردی این گروه منحصر به فرد از پروتئین ها تمرکز این کتاب است. این کتاب گسترده با ارائه یک “عکس فوری” منحصر به فرد از هیجان انگیزترین تحقیقات فعلی در این منطقه، موضوعاتی مانند بیوتکنولوژی را در بر می گیرد. تجزیه و تحلیل، تصفیه و خصوصیات؛ تست کیفیت؛ و اثرات زیست محیطی مشارکتهای دانشگاهی، آزمایشگاههای دولتی و صنعت در سرتاسر جهان انجام میشود و مورد استقبال پزشکان در زمینههای مختلف از جمله علوم غذایی، بیولوژیکی و کشاورزی قرار خواهد گرفت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.