دانلود کتاب Guidelines for Drinking-Water Qualtiy Addendum: Microbiological Agents in.. (به فارسی: دستورالعمل برای افزودنی کیفیت آب آشامیدنی: عوامل میکروبیولوژیکی در..) نوشته شده توسط «World Health Organization»
اطلاعات کتاب دستورالعمل برای افزودنی کیفیت آب آشامیدنی: عوامل میکروبیولوژیکی در..
موضوع اصلی: تصفیه آب
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: World Health Organization
نویسنده: World Health Organization
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 151
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 9789241545358 , 9241545356
توضیحات کتاب دستورالعمل برای افزودنی کیفیت آب آشامیدنی: عوامل میکروبیولوژیکی در..
Kniga Guidelines for Drinking-Water Quality ضمیمه:عوامل میکروبیولوژیکی در… Guidelines for Drinking-Water Quality ضمیمه:عوامل میکروبیولوژیکی در شرب-WaterKnigi Химия نویسنده: سازمان بهداشت جهانی سال انتشار: 2001 فرمت: pdf Izdat.:صفحه سازمان بهداشت جهانی : 142 اندازه: 1 شابک: 9241545356 زبان: انگلیسی0 (رای: 0) امتیاز: این عنوان عمدتاً برای متخصصان مراقبت های بهداشتی در خارج از ایالات متحده است. جلدی از مجموعه راهنمای عصب شناسی بالینی (ویراستاران مجموعه: مایکل جی. امینوف، دپارتمان نورولوژی، دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، ایالات متحده آمریکا؛ فرانسوا بولر، بتسدا، ایالات متحده آمریکا؛ دیک اف. سواب، موسسه علوم اعصاب هلند، آمستردام، هلند) در مورد اختلالات هوشیاری.
دانلود کتاب «دستورالعمل برای افزودنی کیفیت آب آشامیدنی: عوامل میکروبیولوژیکی در..»