دانلود کتاب Water activity in foods: fundamentals and applications (به فارسی: فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها) نوشته شده توسط «Gustavo V. Barbosa-Cánovas – Anthony J. Fontana Jr. – Shelly J. Schmidt – Theodore P. Labuza»
اطلاعات کتاب فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Publishing
نویسنده: Gustavo V. Barbosa-Cánovas – Anthony J. Fontana Jr. – Shelly J. Schmidt – Theodore P. Labuza
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 438
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 0-8138-2408-7 , 978-0-8138-24086 , 978-0-8138-2408-6
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها
فعالیت آب در غذاها: مبانی و کاربردها یک متن مرجع منحصر به فرد است که گروهی بین المللی از دانشمندان، شیمیدانان و مهندسان مواد غذایی را گرد هم می آورد تا پوشش گسترده اما کاملی از یک عامل مهم را ارائه دهد که بر ویژگی های مواد غذایی تأثیر می گذارد. غذاها – فعالیت آب تیمی از ویراستاران باتجربه این کتاب را برای ارزش ماندگار و به عنوان مقدمه ای مناسب برای مفهوم فعالیت آبی برای نوزادان و متخصصان باتجربه در دانشگاه و صنعت طراحی کردند. موضوعات به دقت انتخاب شده اند تا درک جامعی از مکانیسم هایی که فعالیت آب بر کیفیت، ماندگاری و ایمنی محصولات غذایی تأثیر می گذارد ارائه دهد. روشهای دیگر برای مطالعه روابط آب در غذاها نیز مورد بحث قرار گرفتهاند، از جمله رویکرد علم پلیمر و تحرک آب توسط تشدید مغناطیسی هستهای. مفاهیم در کاربردها و کاربردهای عملی فعالیت آب برای فرمولاسیون، فرآوری و ذخیره سازی مواد غذایی به طور سخاوتمندانه با مثال های عملی از صنایع غذایی نشان داده شده است که کاربرد بعدی توسط متخصصان را در آزمایشگاه ها و امکانات تولیدی خود تسهیل می کند. این کتاب با پیشرفت از علمی به عملی، به بررسی اصول و روابط فعالیت آب میپردازد، از نظریه انتقال شیشهای و اندازهگیری رطوبت، فعالیت آب، و ایزوترمها، تا راههایی که فعالیت آب بر میکروارگانیسمها، نرخ واکنش شیمیایی و سرعت تأثیر میگذارد. خواص فیزیکی، به دست آوردن و از دست دادن رطوبت از طریق بسته بندی، فعالیت آب به عنوان یک مانع، و کاربردهای مدیریت فعالیت آب در صنایع غذایی و سیستم های غیر غذایی. Water Activity in Foods برای استفاده در توسعه محصول، کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در قفسه های تمام متخصصان علوم غذایی قرار دارد. دانشآموزان و تازه واردان به این حوزهها از رویکرد آموزشی اتخاذ شده توسط معلمان با تجربه و متخصصان صنعت که فصلهایی را به این نمای کلی جامع کمک کردهاند، قدردانی خواهند کرد.
دانلود کتاب «فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.