کتاب الکترونیکی

فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها

Water activity in foods: fundamentals and applications

دانلود کتاب Water activity in foods: fundamentals and applications (به فارسی: فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها) نوشته شده توسط «Gustavo V. Barbosa-Cánovas – Anthony J. Fontana Jr. – Shelly J. Schmidt – Theodore P. Labuza»


اطلاعات کتاب فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Publishing

نویسنده: Gustavo V. Barbosa-Cánovas – Anthony J. Fontana Jr. – Shelly J. Schmidt – Theodore P. Labuza

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 438

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0-8138-2408-7 , 978-0-8138-24086 , 978-0-8138-2408-6

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها

فعالیت آب در غذاها: مبانی و کاربردها یک متن مرجع منحصر به فرد است که گروهی بین المللی از دانشمندان، شیمیدانان و مهندسان مواد غذایی را گرد هم می آورد تا پوشش گسترده اما کاملی از یک عامل مهم را ارائه دهد که بر ویژگی های مواد غذایی تأثیر می گذارد. غذاها – فعالیت آب تیمی از ویراستاران باتجربه این کتاب را برای ارزش ماندگار و به عنوان مقدمه ای مناسب برای مفهوم فعالیت آبی برای نوزادان و متخصصان باتجربه در دانشگاه و صنعت طراحی کردند. موضوعات به دقت انتخاب شده اند تا درک جامعی از مکانیسم هایی که فعالیت آب بر کیفیت، ماندگاری و ایمنی محصولات غذایی تأثیر می گذارد ارائه دهد. روش‌های دیگر برای مطالعه روابط آب در غذاها نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند، از جمله رویکرد علم پلیمر و تحرک آب توسط تشدید مغناطیسی هسته‌ای. مفاهیم در کاربردها و کاربردهای عملی فعالیت آب برای فرمولاسیون، فرآوری و ذخیره سازی مواد غذایی به طور سخاوتمندانه با مثال های عملی از صنایع غذایی نشان داده شده است که کاربرد بعدی توسط متخصصان را در آزمایشگاه ها و امکانات تولیدی خود تسهیل می کند. این کتاب با پیشرفت از علمی به عملی، به بررسی اصول و روابط فعالیت آب می‌پردازد، از نظریه انتقال شیشه‌ای و اندازه‌گیری رطوبت، فعالیت آب، و ایزوترم‌ها، تا راه‌هایی که فعالیت آب بر میکروارگانیسم‌ها، نرخ واکنش شیمیایی و سرعت تأثیر می‌گذارد. خواص فیزیکی، به دست آوردن و از دست دادن رطوبت از طریق بسته بندی، فعالیت آب به عنوان یک مانع، و کاربردهای مدیریت فعالیت آب در صنایع غذایی و سیستم های غیر غذایی. Water Activity in Foods برای استفاده در توسعه محصول، کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در قفسه های تمام متخصصان علوم غذایی قرار دارد. دانش‌آموزان و تازه واردان به این حوزه‌ها از رویکرد آموزشی اتخاذ شده توسط معلمان با تجربه و متخصصان صنعت که فصل‌هایی را به این نمای کلی جامع کمک کرده‌اند، قدردانی خواهند کرد.


Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications is a one-of-a-kind reference text that brings together an international group of food scientists, chemists, and engineers to present a broad but thorough coverage of an important factor known to influence the attributes of foods – water activity. A team of experienced editors designed this book for lasting value as a sound introduction to the concept of water activity for neophytes and seasoned professionals in both academe and industry. Topics have been carefully selected to provide a comprehensive understanding of the mechanisms by which water activity influences the quality, shelf life, and safety of food products. Other approaches for studying water relations in foods are also discussed including the polymer science approach and water mobility by nuclear magnetic resonance. Concepts in the practical uses and applications of water activity for food formulation, processing, and storage are generously illustrated with practical examples from the food industry that will facilitate later application by professionals in their own laboratories and production facilities. Progressing from the scientific to the practical, the book examines the fundamentals and relationships of water activity, ranging from glass transition theory and the measurement of moisture content, water activity, and isotherms, to ways in which water activity affects microorganisms, chemical reaction rates and physical properties, to moisture gain and loss through packaging, water activity as a hurdle, and applications of water activity management in the food industry and non-food systems. Water Activity in Foods belongs on the shelves of all food science professionals for use in product development, quality control, and food safety. Students and newcomers to these areas will appreciate the instructional approach adopted by the experienced teachers and industry specialists who have contributed chapters to this comprehensive overview.

دانلود کتاب «فعالیت آب در غذاها: اصول و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.