کتاب الکترونیکی

معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی

Time-dependent measures of perception in sensory evaluation

دانلود کتاب Time-dependent measures of perception in sensory evaluation (به فارسی: معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی) نوشته شده توسط «Hollowood – Tracey – Hort – Joanne – Kemp – Sarah E»


اطلاعات کتاب معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley Blackwell

نویسنده: Hollowood – Tracey – Hort – Joanne – Kemp – Sarah E

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 456

حجم فایل: 5.49 مگابایت

کد کتاب: 1118991699 , 9781118991695

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی

ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای برانگیختن، اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و تفسیر پاسخ ها به محصولات درک شده از طریق حواس بینایی، بویایی، لامسه، چشایی و شنوایی استفاده می شود. برای آشکار کردن بینش هایی در مورد روشی که ویژگی های حسی باعث پذیرش و رفتار مصرف کننده می شود و برای طراحی محصولاتی که به بهترین وجه آنچه را که مصرف کننده می خواهد ارائه می دهد، استفاده می شود. همچنین در سطحی اساسی‌تر برای ارائه درک وسیع‌تر از مکانیسم‌های دخیل در ادراک حسی و رفتار مصرف‌کننده استفاده می‌شود. ادراک حسی محصولات به طور قابل توجهی در طول دوره مصرف / استفاده تغییر می کند. تکنیک های خاصی در توسعه محصول برای اندازه گیری این تغییرات به منظور بهینه سازی تحویل محصول به مصرف کنندگان استفاده می شود. معیارهای ادراک وابسته به زمان در ارزیابی حسی جنبه های بسیاری از ادراک وابسته به زمان از جمله جویدن و تجزیه غذا، سیری خاص حسی و حافظه حسی را بررسی می کند. تکنیک‌ها و کاربردهای سنتی و پیشرفته که برای اندازه‌گیری تغییرات زمانی در ادراک حسی در طول زمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، مرور می‌شوند و بینش‌هایی در مورد روشی که ویژگی‌های حسی باعث پذیرش و رفتار مصرف‌کننده می‌شود، ارائه می‌شود. این کتاب منبع ارزشمندی برای متخصصان حسی شاغل در دانشگاه و صنعت، از جمله دانشمندان حسی، پزشکان، مربیان و دانشجویان خواهد بود. و محققان مبتنی بر صنعت در QA/QC، R & D و بازاریابی. ادامه مطلب…
چکیده: ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای برانگیختن، اندازه‌گیری، تجزیه و تحلیل و تفسیر پاسخ‌ها به محصولات استفاده می‌شود. از طریق حواس بینایی، بویایی، لامسه، چشایی و شنوایی درک می شود. ادامه مطلب…


Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing. It is used to reveal insights into the way in which sensory properties drive consumer acceptance and behaviour, and to design products that best deliver what the consumer wants. It is also used at a more fundamental level to provide a wider understanding of the mechanisms involved in sensory perception and consumer behaviour. Sensory perception of products alters considerably during the course of consumption/use. Special techniques are used in product development to measure these changes in order to optimise product delivery to consumers. Time-Dependent Measures of Perception in Sensory Evaluation explores the many facets of time-dependent perception including mastication and food breakdown, sensory-specific satiety and sensory memory. Both traditional and cutting-edge techniques and applications used to measure temporal changes in sensory perception over time are reviewed, and insights into the way in which sensory properties drive consumer acceptance and behaviour are provided. This book will be a valuable resource for sensory professionals working in academia and industry, including sensory scientists, practitioners, trainers and students; and industry-based researchers in QA/QC, R & D and marketing. Read more…
Abstract: Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing. Read more…

دانلود کتاب «معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید