دانلود کتاب Time-dependent measures of perception in sensory evaluation (به فارسی: معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی) نوشته شده توسط «Hollowood – Tracey – Hort – Joanne – Kemp – Sarah E»
اطلاعات کتاب معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley Blackwell
نویسنده: Hollowood – Tracey – Hort – Joanne – Kemp – Sarah E
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 456
حجم فایل: 5.49 مگابایت
کد کتاب: 1118991699 , 9781118991695
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی
ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای برانگیختن، اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و تفسیر پاسخ ها به محصولات درک شده از طریق حواس بینایی، بویایی، لامسه، چشایی و شنوایی استفاده می شود. برای آشکار کردن بینش هایی در مورد روشی که ویژگی های حسی باعث پذیرش و رفتار مصرف کننده می شود و برای طراحی محصولاتی که به بهترین وجه آنچه را که مصرف کننده می خواهد ارائه می دهد، استفاده می شود. همچنین در سطحی اساسیتر برای ارائه درک وسیعتر از مکانیسمهای دخیل در ادراک حسی و رفتار مصرفکننده استفاده میشود. ادراک حسی محصولات به طور قابل توجهی در طول دوره مصرف / استفاده تغییر می کند. تکنیک های خاصی در توسعه محصول برای اندازه گیری این تغییرات به منظور بهینه سازی تحویل محصول به مصرف کنندگان استفاده می شود. معیارهای ادراک وابسته به زمان در ارزیابی حسی جنبه های بسیاری از ادراک وابسته به زمان از جمله جویدن و تجزیه غذا، سیری خاص حسی و حافظه حسی را بررسی می کند. تکنیکها و کاربردهای سنتی و پیشرفته که برای اندازهگیری تغییرات زمانی در ادراک حسی در طول زمان مورد استفاده قرار میگیرند، مرور میشوند و بینشهایی در مورد روشی که ویژگیهای حسی باعث پذیرش و رفتار مصرفکننده میشود، ارائه میشود. این کتاب منبع ارزشمندی برای متخصصان حسی شاغل در دانشگاه و صنعت، از جمله دانشمندان حسی، پزشکان، مربیان و دانشجویان خواهد بود. و محققان مبتنی بر صنعت در QA/QC، R & D و بازاریابی. ادامه مطلب…
چکیده: ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای برانگیختن، اندازهگیری، تجزیه و تحلیل و تفسیر پاسخها به محصولات استفاده میشود. از طریق حواس بینایی، بویایی، لامسه، چشایی و شنوایی درک می شود. ادامه مطلب…
Abstract: Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing. Read more…
دانلود کتاب «معیارهای وابسته به زمان ادراک در ارزیابی حسی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.