دانلود کتاب The Wilton Method of Cake Decorating. Course 3. Fondant and Tiered Cakes (به فارسی: روش تزیین کیک ویلتون دوره 3. کیک های فوندانت و طبقه ای) نوشته شده توسط «Wilton Books»
اطلاعات کتاب روش تزیین کیک ویلتون دوره 3. کیک های فوندانت و طبقه ای
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Osprey Publishing Ltd
نویسنده: Wilton Books
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 32
حجم کتاب: 3 مگابایت
توضیحات کتاب روش تزیین کیک ویلتون دوره 3. کیک های فوندانت و طبقه ای
این کتاب در مورد فرآیندهای فرآوری اولیه مواد خام مورد استفاده برای تهیه محصولات نیمه تمام، ظروف مختلف، شیرینی ها و نوشیدنی ها بحث می کند. نمایش تکنیک ها و روش های مدرن آشپزی با توجه به “مجموعه دستور العمل های غذاها و محصولات آشپزی برای پذیرایی عمومی” (M.: Economics, 1982). توصیه های مفید در مورد پخت و پز، از جمله غذاهای غذاهای ملی مردمان اتحاد جماهیر شوروی، ارائه شده است. فصل های جداگانه حاوی مطالبی در مورد ویژگی های ظروف برای رژیم غذایی و غذای کودک، قوانین کلی برای تزئین میز و سرو ظروف است. توصیه هایی در مورد تهیه منو و چیدمان میز برای جشن های خانوادگی، شب های جشن داده شده است.
برای کارگران کترینگ و همچنین دانش آموزان مدارس فنی و آموزشگاه های حرفه ای آشپزی.
افزودن. اطلاعات: محتویاتفصل 1. ویژگی های تکنیک های پردازش مواد غذایی و سازماندهی کار در آشپزخانه 7
فصل 2. پردازش سبزیجات و قارچ. 21
فصل 3 پردازش ماهی 31
فصل 4. فرآوری اولیه گوشت 37
فصل 5. فرآوری اولیه طیور 48
فصل 6. سوپ …. 53
فصل 7. سس …………….. 69
فصل 8. ظروف و غذاهای جانبی از غلات، حبوبات و پاستا
محصولات 79
فصل 9
فصل 10
فصل 11
فصل 12
فصل 13 پیش غذای تند … ۱۴۸
فصل 14
فصل 15
فصل 16
فصل 17
فصل 18
فصل 19. غذاهای مردمان اتحاد جماهیر شوروی 219
فصل 20 عصرهای تعطیل 253
برنامه های کاربردی 261
Для работников общественного питания, а также учащихся техникумов и профессиональных кулинарных училищ.
Доп. информация: СодержаниеГлава 1. Характеристика приемов обработки продуктов и органи-зация работы на кухне 7
Глава 2. Обработка овощей и грибов . 21
Глава 3. Обработка рыбы 31
Глава 4. Первичная обработка мяса 37
Глава 5. Первичная обработка птицы 48
Глава 6. Супы …. 53
Глава 7. Соусы……………… 69
Глава 8. Блюда и гарниры из круп, бобовых и макаронных
изделий 79
Глава 9. Блюда и гарниры из овощей и грибов….. 86
Глава 10. Блюда из рыбы 99
Глава 11. Блюда из мяса, мясных продуктов и птицы… 111
Глава 12. Блюда из яиц и творога………. 142
Глава 13. Холодные блюда и закуски. Горячие закуски… 148
Глава 14. Изделия из теста 172
Глава 15. Сладкие блюда 186
Глава 16. Горячие и холодные напитки, коктейли…… 196
Глава 17. Основы лечебного питания 203
Глава 18. Питание детей и подростков 214
Глава 19. Блюда народов СССР 219
Глава 20. Встреча гостей. Праздничные вечера 253
Приложения 261
دانلود کتاب «روش تزیین کیک ویلتون دوره 3. کیک های فوندانت و طبقه ای»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.