دانلود کتاب The U.S. History Cookbook: Delicious Recipes and Exciting Events from the Past (به فارسی: کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده: دستور العمل های خوشمزه و رویدادهای هیجان انگیز از گذشته) نوشته شده توسط «Joan D’Amico – Karen E. Drummond»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده: دستور العمل های خوشمزه و رویدادهای هیجان انگیز از گذشته
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Jossey-Bass
نویسنده: Joan D’Amico – Karen E. Drummond
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 194
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 0-471-13602-6
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده: دستور العمل های خوشمزه و رویدادهای هیجان انگیز از گذشته
یک درس پر از تاریخ را با دستور العمل های خوشمزه از گذشته کشورمان ارائه دهید، از اولین ضیافت زائران تا غذاهای کم چرب با تکنولوژی پیشرفته امروز
چه کسی می دانست که تاریخ می تواند اینقدر خوشمزه باشد؟ در کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده، خواهید دید که آمریکایی ها در طول قرن ها چگونه زندگی کرده اند و غذا می خورند. این بررسی خوش طعم از دورهها و رویدادهای تاریخ ایالات متحده، مجموعهای لذیذ از جدولهای زمانی غذا، دستور العملهای مناسب برای بچهها و حقایق غذای سرگرمکننده را در هر فصل با هم ترکیب میکند، از جمله نکات جالبی مانند: یکشنبه در بسیاری از خانههای خانوادگی استعماری، روز لوبیا پخته میشد. پیشگامان از مسیرهای ناهموار برای تبدیل شیر به کره استفاده کردند. پیشاهنگان دختر برای اولین بار فروش کوکی ها را در دهه 1930 شروع کردند تا در کمپ تابستانی صرفه جویی کنند. و خیلی بیشتر!
کودکان در حین پختن دستور العمل های آسان و خوشمزه، زمان بسیار خوبی را در مورد گذشته یاد می گیرند، از جمله:
- مش بلوبری آرد ذرت، غذای مورد علاقه بومیان آمریکای شمال شرقی
- کیک کیک، کیک سنتی که در فستیوال ماردی گراس در نیواورلئان، لوئیزیانا سرو می شود
- تخم مرغ همزده شگفت انگیز کشور، بخشی ضروری از هر صبحانه پیشگامی مقوی
- پودینگ نارگیل، یک غذای مورد علاقه دسر مسافران سوار بر راه آهن بین قاره ای در دهه 1870
- پنیر ماکارونی پخته، غذای محبوب و ارزانی که در دوران رکود از آن لذت می بردند
کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده نیز شامل اطلاعاتی در مورد ابزارها و مهارت های آشپزی، با قوانین مهم برای ایمنی و تمیز کردن آشپزخانه است.
Who knew history could be so delicious? In The U.S. History Cookbook, you’ll discover how Americans have lived and dined over the centuries. This scrumptious survey of periods and events in U.S. history mixes together a delectable batter of food timelines, kid-friendly recipes, and fun food facts throughout each chapter, including such fascinating tidbits as: Sunday was baked bean day in many colonial family homes; pioneers took advantage of the rough trails to churn milk into butter; the Girl Scouts first started selling cookies in the 1930s to save money for summer camp; and so much more!
Kids will have a great time learning about the past while they cook up easy and yummy recipes, including:
- Cornmeal Blueberry Mush, a favorite dish of the Native Americans of the Northeast
- King Cake, the traditional cake served at the Mardi Gras Festival in New Orleans, Louisiana
- Amazing Country Scrambled Eggs, an essential part of any hearty pioneer breakfast
- Cocoanut Pudding, a favorite dessert of travelers riding the transcontinental railroad in the 1870s
- Baked Macaroni ’N’ Cheese, a popular and inexpensive dish enjoyed during the Depression
The U.S. History Cookbook also includes information on cooking tools and skills, with important rules for kitchen safety and clean up.
دانلود کتاب «کتاب آشپزی تاریخ ایالات متحده: دستور العمل های خوشمزه و رویدادهای هیجان انگیز از گذشته»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.