دانلود کتاب The Dictionary of Flavors: And General Guide for Those Training in the Art and Science of Flavor Chemistry (به فارسی: فرهنگ لغت طعم ها: و راهنمای عمومی برای کسانی که در هنر و علم شیمی طعم و مزه آموزش می بینند.) نوشته شده توسط «Dolf A. De Rovira»
اطلاعات کتاب فرهنگ لغت طعم ها: و راهنمای عمومی برای کسانی که در هنر و علم شیمی طعم و مزه آموزش می بینند.
موضوع اصلی: علمی-محبوب
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Dolf A. De Rovira
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 560
حجم کتاب: 24 مگابایت
کد کتاب: 0917678478 , 9780917678479
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرهنگ لغت طعم ها: و راهنمای عمومی برای کسانی که در هنر و علم شیمی طعم و مزه آموزش می بینند.
طعم های مورد استفاده در غذاها، نوشیدنی ها (الکلی و غیر الکلی)، تنباکو، و غذاهای حیوانات خانگی و حیوانات را تعریف می کند.
علاوه بر توصیف مواد شیمیایی طعم دهنده و محصولات طبیعی، دیدگاه هایی از زمینه های منظم، حسی، شنیستری، زیست شناسی، فارماکولوژی نیز گنجانده شده است.
دیکشنری برای دانشمندان علوم مواد غذایی، شیمیدانان طعم و همه کسانی که به طعم غذاها و نوشیدنی ها اهمیت می دهند مفید خواهد بود.
In addition to the descriptions of flavor chemicals and natural products there is also included perspectives from the fields of regulartory, sensory, chenistry, biology, pharmocology.
The Dictionary will be useful to food scientists, flavor chemists and all those concerned with the flavo of foods and beverages.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.