دانلود کتاب Techniques for Analyzing Food Aroma (به فارسی: تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا) نوشته شده توسط «Ray Marsili»
اطلاعات کتاب تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Ray Marsili
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 444
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 0824797884 , 9780824797881 , 9780585157597
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا
مهم ترین روش ها و پیشرفت های اخیر در تجزیه و تحلیل عطر غذا را پوشش می دهد. قابلیتهای حل مسئله روشهای تحلیلی برای طعمها و عطرهای غذا را مورد بحث قرار میدهد – نشان میدهد چگونه تکنیکهای مناسب را برای حل مشکلات گرایشهای اصلی مواد غذایی انتخاب کنیم. شامل – برای اولین بار – درمان کامل تجزیه و تحلیل های بی طعم و بد بو و ابزارهای آرایه سنسور پلیمری جدید.
دانلود کتاب «تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.