کتاب الکترونیکی

تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا

Techniques for Analyzing Food Aroma

دانلود کتاب Techniques for Analyzing Food Aroma (به فارسی: تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا) نوشته شده توسط «Ray Marsili»


اطلاعات کتاب تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: Ray Marsili

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1997

تعداد صفحه: 444

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 0824797884 , 9780824797881 , 9780585157597

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا

مهم ترین روش ها و پیشرفت های اخیر در تجزیه و تحلیل عطر غذا را پوشش می دهد. قابلیت‌های حل مسئله روش‌های تحلیلی برای طعم‌ها و عطرهای غذا را مورد بحث قرار می‌دهد – نشان می‌دهد چگونه تکنیک‌های مناسب را برای حل مشکلات گرایش‌های اصلی مواد غذایی انتخاب کنیم. شامل – برای اولین بار – درمان کامل تجزیه و تحلیل های بی طعم و بد بو و ابزارهای آرایه سنسور پلیمری جدید.


Covers the most important methods and recent developments in food-aroma analysis. Discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavors and aromas-showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. Includes-for the first time-a thorough treatment of off-flavor and malodor analyses and new polymer sensor array instruments.

دانلود کتاب «تکنیک هایی برای تجزیه و تحلیل عطر غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.