دانلود کتاب Synthesis and Characterization of Surfactants Based on Natural Products (به فارسی: سنتز و خصوصیات سورفکتانت ها بر اساس محصولات طبیعی) نوشته شده توسط «Piispanen P.S.»
اطلاعات کتاب سنتز و خصوصیات سورفکتانت ها بر اساس محصولات طبیعی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Piispanen P.S.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 70
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 91-7283-286-X
توضیحات کتاب سنتز و خصوصیات سورفکتانت ها بر اساس محصولات طبیعی
این پایان نامه به سنتز و توصیف سورفکتانت های مشتق شده از محصولات طبیعی می پردازد. خواص فیزیکی و شیمیایی، مانند حلالیت و نقاط ذوب، و خواص سورفکتانت، مانند پراکندگی، امولسیون، مرطوب شدن و کف کردن مورد بررسی قرار گرفت. تعدادی از سورفکتانت ها از قندها و ترکیبات آبگریز طبیعی سنتز شدند. مونوساکاریدها از جمله D-گلوکز، 2-دئوکسی-2-آمینو-D-گلوکز، Dfructoseand D-(+)-glucono-1،5-لاکتون، برای قسمت آبدوست از سورفکتانت ها استفاده شد. بخش آبگریز شامل استروئیدها، مونوترپن ها، اسیدهای رزین، اسیدهای چرب و گروه های آلکیل با زنجیره بلند و همچنین ترکیبات معطر بود. به طور کلی، روشهای مصنوعی بازده نسبتاً بالایی را در چند مرحله به همراه داشت. برخی از سورفکتانتهای جدید در یک مرحله ساده و مصنوعی با بازده بالا تهیه شدند. یک مدل ساده نمیتواند رابطه ساختار-ویژگی کلی سورفکتانتها را منطقی کند زیرا هیچ روند واضحی مشاهده نمیشود. همه خواص سورفکتانت با خواص سورفکتانت های تجاری رایج مقایسه شد. حلالیت آبی از روند کلی مورد انتظار از HLB سورفکتانت پیروی می کند که ملاحظاتی در مورد ویژگی گروه سر و واحد اتصال اضافه شود. برخی از سورفکتانت ها توانستند ماکرو امولسیون بین آب و روغن های مختلف ایجاد کنند. امولسیونها برای چندین ماه پایدار بودند. سورفکتانتها با گروههای سر قند باز، بر خلاف گروههای سر قند بسته، عامل پراکندگی بهتری بودند. افزایش اندازه گروه دم، با استفاده از گروه های دم زنجیره ای دوقلو، خواص پراکندگی را بیشتر افزایش داد. خواص خیس کنندگی سورفکتانت های مبتنی بر قند به طور کلی ضعیف بود. خواص کف کردن برای سورفکتانت هایی با حلالیت آبی کم کم بود. برخی از سورفکتانت ها بسیار جالب بودند: 1-دئوکسی-1-اکتیلامینو-D-گلوسیتول یک عامل کف کننده و مرطوب کننده بسیار خوب و همچنین عامل پخش و امولسیون کردن خوب است. سورفکتانت های اسید دهیدروآبیتیک بر پایه PEG و قند، عوامل کف کننده خوب با خاصیت مرطوب کنندگی مناسب هستند. ماده بر پایه شکر نیز یک عامل پراکندگی خاص است.
دانلود کتاب «سنتز و خصوصیات سورفکتانت ها بر اساس محصولات طبیعی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.