کتاب الکترونیکی

تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو

Smokeless Tobacco and Some Tobacco-Specific N-Nitrosamines

دانلود کتاب Smokeless Tobacco and Some Tobacco-Specific N-Nitrosamines (به فارسی: تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو) نوشته شده توسط «International Agency for Research on Cancer»


اطلاعات کتاب تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو

موضوع اصلی: انکولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: World Health Organization, International Agency for Research on Cancer; distributed by WHO Press

نویسنده: International Agency for Research on Cancer

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 641

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9283212894 , 9789283212898 , 9789283215905

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو

این هشتاد و نهمین جلد از مونوگراف های IARC سومین و آخرین مجموعه از مجموعه عوامل مرتبط با دخانیات است. جلد 83 در مورد سرطان زایی دود تنباکو و سیگار کشیدن غیر ارادی (دود دست دوم یا دود تنباکو محیطی) گزارش شده است (IARC، 2004a). جلد 85 شواهدی را در مورد خطر سرطان زایی جویدن ماهی فوفل با و بدون تنباکو خلاصه کرد (IARC، 2004b). این جلد به بررسی انواع محصولات جویده شده در جنوب آسیا و سایر بخش های کلمه که حاوی آجیل آرکا در ترکیب با مواد دیگر، اغلب از جمله تنباکو است، پرداخت. در این جلد هشتاد و نهم، خطرات سرطان زایی مرتبط با استفاده از تنباکوی بدون دود، از جمله تنباکو جویدنی و انفیه، در اولین تک نگاری بررسی شده است. تک نگاری دوم برخی از نیتروزامین های خاص تنباکو را بررسی می کند. این عوامل قبلاً در جلد 37 مونوگراف ها (IARC، 1985) ارزیابی شدند و اطلاعات جمع آوری شده از آن زمان خلاصه و ارزیابی شده است.


This eighty-ninth volume of the IARC Monographs is the third and last of a series on tobacco-related agents. Volume 83 reported on the carcinogenicity of tobacco smoke and involuntary smoking (second-hand smoke or environmental tobacco smoke) (IARC, 2004a). Volume 85 summarized the evidence on the carcinogenic risk of chewing betel quid with and without tobacco (IARC, 2004b). That volume explored the variety of products chewed in South Asia and other parts of the word that contain areca nut in combination with other ingredients, often including tobacco. In this eighty-ninth volume, the carcinogenic risks associated with the use of smokeless tobacco, including chewing tobacco and snuff, are considered in a first monograph. The second monograph reviews some tobacco-specific nitrosamines. These agents were evaluated earlier in Volume 37 of the Monographs (IARC, 1985), and information gathered since that time has been summarized and evaluated.

دانلود کتاب «تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.