دانلود کتاب Smokeless Tobacco and Some Tobacco-Specific N-Nitrosamines (به فارسی: تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو) نوشته شده توسط «International Agency for Research on Cancer»
اطلاعات کتاب تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو
موضوع اصلی: انکولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: World Health Organization, International Agency for Research on Cancer; distributed by WHO Press
نویسنده: International Agency for Research on Cancer
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 641
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9283212894 , 9789283212898 , 9789283215905
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو
این هشتاد و نهمین جلد از مونوگراف های IARC سومین و آخرین مجموعه از مجموعه عوامل مرتبط با دخانیات است. جلد 83 در مورد سرطان زایی دود تنباکو و سیگار کشیدن غیر ارادی (دود دست دوم یا دود تنباکو محیطی) گزارش شده است (IARC، 2004a). جلد 85 شواهدی را در مورد خطر سرطان زایی جویدن ماهی فوفل با و بدون تنباکو خلاصه کرد (IARC، 2004b). این جلد به بررسی انواع محصولات جویده شده در جنوب آسیا و سایر بخش های کلمه که حاوی آجیل آرکا در ترکیب با مواد دیگر، اغلب از جمله تنباکو است، پرداخت. در این جلد هشتاد و نهم، خطرات سرطان زایی مرتبط با استفاده از تنباکوی بدون دود، از جمله تنباکو جویدنی و انفیه، در اولین تک نگاری بررسی شده است. تک نگاری دوم برخی از نیتروزامین های خاص تنباکو را بررسی می کند. این عوامل قبلاً در جلد 37 مونوگراف ها (IARC، 1985) ارزیابی شدند و اطلاعات جمع آوری شده از آن زمان خلاصه و ارزیابی شده است.
دانلود کتاب «تنباکوی بدون دود و برخی از N-Nitrosamines خاص تنباکو»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.