کتاب الکترونیکی

نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا

Salted and cured: savoring the culture, heritage, and flavor of America's preserved meats

دانلود کتاب Salted and cured: savoring the culture, heritage, and flavor of America’s preserved meats (به فارسی: نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا) نوشته شده توسط «Roberts – Jeffrey P»


اطلاعات کتاب نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chelsea Green Publishing

نویسنده: Roberts – Jeffrey P

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

حجم فایل: 7.97 مگابایت

کد کتاب: 160358661X , 9781603586610

دانلود کتاب «نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید