کتاب الکترونیکی

پیشرفت های اخیر در تحقیقات پلی فنول

Recent Advances in Polyphenol Research

دانلود کتاب Recent Advances in Polyphenol Research (به فارسی: پیشرفت های اخیر در تحقیقات پلی فنول) نوشته شده توسط «Fouad Daayf – Vincenzo Lattanzio»


اطلاعات کتاب پیشرفت های اخیر در تحقیقات پلی فنول

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Fouad Daayf – Vincenzo Lattanzio

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 437

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 1405158379 , 9781405158374

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پیشرفت های اخیر در تحقیقات پلی فنول

پلی فنل ها دومین دسته از مواد فراوان در طبیعت هستند و شامل تانن ها و فلاونوئیدها می شوند که بسیاری از آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار مهمی هستند که اکنون نشان داده شده است که نقش کلیدی در پیشگیری از سرطان در انسان دارند. این کتاب مهم شیمی پلی فنول، بیوسنتز و دستکاری ژنتیکی، اکولوژی و فیزیولوژی گیاهی، جنبه های غذایی و تغذیه ای و اثرات پلی فنل ها بر سلامتی را پوشش می دهد. شامل فصول پیشرفته در مورد استرس زیستی و غیر زنده در گیاهان، ایمنی و سمیت در غذاها، عملکرد و فواید تغذیه‌ای در تغذیه، و جنبه‌های کشف و توسعه دارویی و آرایشی است. این کتاب برجسته توسط گروه پلی‌فنولز حمایت می‌شود، این کتاب برجسته توسط پروفسور فواد دایف و پروفسور وینچنزو لاتانزیو ویرایش شده است، که فهرستی چشمگیر از نویسندگان معتبر بین‌المللی را گردآوری کرده‌اند که هرکدام مروری جامع از وضعیت فعلی در مورد هر موضوع مهم تحت پوشش ارائه می‌دهند. پیشرفت‌های اخیر در تحقیقات پلی فنول یک نشریه مهم است که برای شیمیدانان، بیوشیمی‌دانان، دانشمندان گیاهان، فارماکولوژیست‌ها و فارماکولوژیست‌ها، دانشمندان علوم غذایی و تغذیه مفید خواهد بود. کتابخانه‌های کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی که این موضوعات در آنها مطالعه و تدریس می‌شود باید نسخه‌هایی از این کتاب را در قفسه‌های خود داشته باشند.


Polyphenols are the second most abundant class of substances in nature, and include tannins and flavonoids, many of which have extremely important antioxidant properties which have now been shown to have a key role in the prevention of cancer in humans. This important book covers polyphenol chemistry, biosynthesis and genetic manipulation, ecology and plant physiology, food and nutritional aspects and the effects of polyphenols on health. Included within the contents are cutting edge chapters on biotic and abiotic stress in plants, safety and toxicity in foods, functionality and nutraceutical benefits in nutrition, and aspects of pharmaceutical and cosmetic discovery and development. Sponsored by Groupe Polyphenols, this landmark book has been edited by Professor Fouad Daayf and Professor Vincenzo Lattanzio, who have drawn together an impressive list of internationally respected contributing authors, each providing a comprehensive review of the current situation regarding each important subject covered. Recent Advances in Polyphenol Research is an important publication which will be of great use to chemists, biochemists, plant scientists, pharmacognosists and pharmacologists, food scientists and nutritionists. Libraries in all universities and research establishments where these subjects are studied and taught should have copies of this book on their shelves.

دانلود کتاب «پیشرفت های اخیر در تحقیقات پلی فنول»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.