کتاب الکترونیکی

ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی

Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance

دانلود کتاب Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance (به فارسی: ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Ibtisam E. Tothill»


اطلاعات کتاب ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press; Woodhead

نویسنده: Ibtisam E. Tothill

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 425

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 9781855736740 , 9781855737105 , 1855736748 , 0203497961020 , 1855737108 , 0849317592

نوبت چاپ: illustrated edition

توضیحات کتاب ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی

بسیاری از اندازه‌گیری‌های ویژگی‌های محصول و فرآیند به‌طور سنتی «خارج از خط» بوده و شامل حذف محصول و بردن آن به آزمایشگاه کنترل کیفیت برای تجزیه و تحلیل در طی چند ساعت یا حتی روز می‌شود. با این حال، توسعه روش‌های تولید سریع‌تر و خودکارتر، و تغییر به سمت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی فعال‌تر مانند HACCP، صنایع غذایی را مجبور کرده است که به دنبال روش‌های سریع‌تر با پتانسیل اندازه‌گیری مداوم و در زمان واقعی باشند. محصولات و فرآیندها این مجموعه مهم با ویراستار برجسته و تیم بین‌المللی مشارکت‌کنندگان، تحولات کلیدی در این زمینه رو به رشد را خلاصه می‌کند. بخش 1 ظهور روش های جدید برای تجزیه و تحلیل ایمنی مواد غذایی را بررسی می کند. این شامل فصل هایی در مورد تشخیص اجسام خارجی، سایر آلاینده ها مانند سموم، آفت کش ها، دیوکسین ها و بقایای دامپزشکی و روش های سریع برای تشخیص باکتری های بیماری زا و فاسد کننده است. بخش 2 اندازه گیری کیفیت محصول را مورد بحث قرار می دهد. فصل هایی در مورد تجزیه و تحلیل مواد تشکیل دهنده مانند افزودنی ها و ریز مغذی ها، موجودات اصلاح شده ژنتیکی و آب اضافه شده وجود دارد. تعدادی از فصل ها روش های تجزیه و تحلیل ترکیب غذا و استفاده از بینی الکترونیکی برای نظارت بر کیفیت غذا را مورد بحث قرار می دهند. فصل آخر راه‌های ادغام چنین اندازه‌گیری‌هایی را در کنترل فرآیند مؤثر بررسی می‌کند. ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی معیاری از عملکرد خوب در این زمینه مهم است و مرجع ارزشمندی برای صنایع غذایی خواهد بود.


Many measurements of product and process characteristics have traditionally been ‘off-line’, involving removing the product and taking it to a quality control laboratory for analysis over a period of hours or even days. However, the development of faster, more automated methods of production, and the shift to more proactive quality and safety management systems such as HACCP, has forced the food industry to look for more rapid methods with the potential for continuous, real-time measurement of products and processes. With its distinguished editor and international team of contributors, this important collection summarises key developments in this growing field. Part 1 reviews the emergence of new methods for analysing food safety. It includes chapters on the detection of foreign bodies, other contaminants such as toxins, pesticides, dioxins and veterinary residues, and rapid methods for detecting pathogenic and spoilage bacteria. Part 2 discusses the measurement of product quality. There are chapters on analysing ingredients such as additives and micronutrients, genetically-modified organisms and added water. A number of chapters discuss methods for analysing food composition, and the use of electronic noses to monitor food quality. A final chapter reviews ways of integrating such measurements into effective process control. Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance provides a benchmark of good practice in this important field, and will be a valuable reference for the food industry.

دانلود کتاب «ابزار دقیق و آنلاین برای تضمین کیفیت مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.