کتاب الکترونیکی

راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی

handbook of hygiene control in the food industry

دانلود کتاب handbook of hygiene control in the food industry (به فارسی: راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی) نوشته شده توسط «H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah»


اطلاعات کتاب راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 714

حجم کتاب: 14 مگابایت

کد کتاب: 9780849334399 , 0-8493-3439-X

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی

تحولاتی مانند تقاضا برای مواد غذایی با حداقل فرآوری شده، تاکید مجددی بر روی شیوه های بهداشتی خوب در صنایع غذایی داشته است. در نتیجه تحقیقات جدیدی در این زمینه انجام شده است. بهبود بهداشت در صنعت غذا خلاصه ای جامع از روندها و مسائل کلیدی در تحقیقات بهداشت مواد غذایی ارائه می دهد.

قسمت 1 تحقیقاتی را در مورد دامنه خطرات آلودگی که پردازنده‌های غذا با آن مواجه هستند مرور می‌کند. بر اساس این پایه، قسمت 2 روندهای فعلی در طراحی ساختمان ها و انواع تجهیزات پردازش مواد غذایی، از تجهیزات گرمایش و بسته بندی گرفته تا شیرها، لوله ها و حسگرها را مورد بحث قرار می دهد. سپس مسائل کلیدی در مدیریت موثر بهداشت در قسمت 3 پوشش داده می‌شود، از تجزیه و تحلیل ریسک، عملکرد تولید خوب، و روش‌های عملیاتی استاندارد (SOPs) تا بهبود تکنیک‌های تمیز کردن و ضدعفونی‌سازی. بخش پایانی کتاب به بررسی پیشرفت‌ها در روش‌های نظارت بر اثربخشی عملیات بهداشتی، از آزمایش تمیزپذیری سطح تا تکنیک‌های نمونه‌برداری و ممیزی بهداشتی می‌پردازد.

این جلد نیز مانند بهداشت در صنایع غذایی، مرجع استانداردی برای صنایع غذایی در حصول اطمینان از بالاترین استانداردهای بهداشت در تولید مواد غذایی خواهد بود.


Developments such as the demand for minimally-processed foods have placed a renewed emphasis on good hygienic practices in the food industry. As a result there has been a wealth of new research in this area. Improving Hygiene in the Food Industry provides a comprehensive summary of the key trends and issues in food hygiene research.

Part 1 reviews research on the range of contamination risks faced by food processors. Building on this foundation, Part 2 discusses current trends in the design both of buildings and types of food processing equipment, from heating and packaging equipment to valves, pipes and sensors. Key issues in effective hygiene management are then covered in Part 3, from risk analysis, good manufacturing practice, and standard operating procedures (SOPs) to improving cleaning and decontamination techniques. The final part of the book reviews developments in ways of monitoring the effectiveness of hygiene operations, from testing surface cleanability to sampling techniques and hygiene auditing.

Like Hygiene in the Food Industry , this volume will be a standard reference for the food industry in ensuring the highest standards of hygiene in food production.

دانلود کتاب «راهنمای کنترل بهداشت در صنایع غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.