کتاب الکترونیکی

غلظت رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست

Radionuclide concentrations in food and the environment

دانلود کتاب Radionuclide concentrations in food and the environment (به فارسی: غلظت رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست) نوشته شده توسط «Michael Poschl – Leo M.L. Nollet»


اطلاعات کتاب غلظت رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC/Taylor & Francis

نویسنده: Michael Poschl – Leo M.L. Nollet

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 474

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 0849335949 , 9780849335945

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب غلظت رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست

از آنجایی که پسماندهای رادیولوژیکی، چه به صورت طبیعی و چه از نظر فناوری، راه خود را در اکوسیستم طی می کنند، ما شاهد اثرات منفی آن بر جمعیت انسانی هستیم. غلظت های رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست به مسائل کلیدی مربوط به رابطه بین منابع طبیعی و انسان ساخت رادیواکتیویته محیطی، حمل و نقل آنها از طریق اکوسیستم و غلظت متعاقب آن رادیونوکلئید در غذاها و جمعیت انسانی می پردازد. این کتاب اثرات منفی رادیواکتیویته محیطی بر گیاهان و حیوانات، و همچنین اثرات مواد غذایی آلوده به رادیواکتیو بر سلامت انسان، و دیدگاه‌هایی برای پیشگیری از انتقال را مورد بحث قرار می‌دهد.

با شروع اصول ماده و رفتار ذرات، متن پایه محکمی برای بحث در مورد منبع رادیونوکلئیدها و غلظت آنها در هوا، آب و خاک ایجاد می کند. نویسندگان با استفاده از مدل‌سازی پیش‌بینی، انتقال رادیونوکلئیدها را از طریق اکوسیستم‌ها و اثرات آن‌ها بر روی هر ماده را بررسی می‌کنند. این کتاب اطلاعات به روزی در مورد برنامه های نظارتی و قوانین، توضیحات مفصلی از سیستم های تشخیص، و ارزیابی پروتکل های ایمنی در آزمایشگاه های رادیوآنالیز و در فرآوری مواد غذایی ارائه می دهد. نویسندگان توجه قابل توجهی به تهدیدات تروریستی هسته ای و رادیولوژیکی، قاچاق غیرقانونی و پوشاندن مواد رادیواکتیو، سناریوهای رویداد، و پزشکی قانونی رادیولوژیکی دارند.


As radiological residue, both naturally occurring and technologically driven, works its way through the ecosystem, we see its negative effects on the human population. Radionuclide Concentrations in Food and the Environment addresses the key issues concerning the relationship between natural and manmade sources of environmental radioactivity, their transportation through the ecosystem, and the subsequent radionuclide concentrations in foods and the human population. The book discusses the negative effects of environmental radioactivity on plants and animals, as well as the effects of radiocontaminated food on human health, and perspectives for transfer prevention.

Beginning with the fundamentals of matter and the behavior of particles, the text lays a solid foundation for discussions on the source of radionuclides and their concentrations in air, water, and soil. Using predictive modeling, the authors examine the transfer of radionuclides through ecosystems and their effects on individual substances. The book provides up-to-date information on monitoring programs and legislation, detailed descriptions of detection systems, and evaluations of safety protocols in radioanalytical laboratories and in food processing. The authors devote considerable attention to the nuclear and radiological terrorist threat, illicit trafficking and masking of radioactive materials, event scenarios, and radiological forensics.

دانلود کتاب «غلظت رادیونوکلئید در غذا و محیط زیست»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.