دانلود کتاب Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals (به فارسی: تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی) نوشته شده توسط «Karen E. Drummond – Lisa M. Brefere»
اطلاعات کتاب تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Karen E. Drummond – Lisa M. Brefere
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 688
حجم کتاب: 20 مگابایت
کد کتاب: 9780470073513 , 9780471599760 , 047159976X
نوبت چاپ: 6
توضیحات کتاب تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals مرجع ضروری برای کامل ترین و به روزترین اطلاعات در مورد تغذیه و رژیم غذایی است. مطالب جدید و توسعه یافته در این ویرایش ششم به موضوعات مهمی مانند دستورالعملهای غذایی سال 2005 برای آمریکاییها، MyPyramid، گزینههای منوی متعادل و ایدههای دستور غذا برای استراحتهای صبح و بعدازظهر، اصول اولیه ارائه غذا، برآورده کردن نیازهای غذایی خاص، مدیریت وزن، و بسیاری موارد میپردازد. بیشتر!
دانلود کتاب «تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.