کتاب الکترونیکی

تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals

دانلود کتاب Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals (به فارسی: تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی) نوشته شده توسط «Karen E. Drummond – Lisa M. Brefere»


اطلاعات کتاب تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Karen E. Drummond – Lisa M. Brefere

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 688

حجم کتاب: 20 مگابایت

کد کتاب: 9780470073513 , 9780471599760 , 047159976X

نوبت چاپ: 6

توضیحات کتاب تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals مرجع ضروری برای کامل ترین و به روزترین اطلاعات در مورد تغذیه و رژیم غذایی است. مطالب جدید و توسعه یافته در این ویرایش ششم به موضوعات مهمی مانند دستورالعمل‌های غذایی سال 2005 برای آمریکایی‌ها، MyPyramid، گزینه‌های منوی متعادل و ایده‌های دستور غذا برای استراحت‌های صبح و بعدازظهر، اصول اولیه ارائه غذا، برآورده کردن نیازهای غذایی خاص، مدیریت وزن، و بسیاری موارد می‌پردازد. بیشتر!


Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals is the must-have reference for the most thorough, up-to-date information on nutrition and diet. New and expanded material in this Sixth Edition addresses important topics such as the 2005 Dietary Guidelines for Americans, MyPyramid, balanced menu options and recipe ideas for morning and afternoon breaks, basic principles of food presentation, meeting special dietary needs, weight management, and much more!

دانلود کتاب «تغذیه برای متخصصان خدمات غذایی و آشپزی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.