دانلود کتاب Nonthermal Preservation of Foods (به فارسی: نگهداری غیر حرارتی غذاها) نوشته شده توسط «Enrique Palou»
اطلاعات کتاب نگهداری غیر حرارتی غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Enrique Palou
زبان: English
فرمت کتاب: chm (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 296
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780824799793 , 0824799798
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب نگهداری غیر حرارتی غذاها
این مرجع/متن منحصربهفرد که توسط چهار متخصص که بهطور فعال در حال تحقیق در مورد جایگزینهای روشهای حرارتی مرسوم در نگهداری مواد غذایی هستند، اطلاعاتی را در مورد فناوریهای سنتی و نوظهور پردازش مواد غذایی غیرحرارتی در حجمی مناسب و تک منبع ارائه میکند که نمای دقیقی از آخرین نتایج تجربی ارائه میکند. کاربردهای مدرن و پیشرفت های جدید در فناوری نگهداری مواد غذایی. ارائه یک بررسی کامل از تکنیکهای غیرحرارتی، مانند فشار هیدرواستاتیک بالا، میدانهای الکتریکی پالسی، میدانهای مغناطیسی نوسانی، پالسهای نور، تابش یونیزهکننده، استفاده از مواد شیمیایی و باکتریوسینها بهعنوان کمکهای نگهداری، و روشهای ترکیبی/فناوری مانع، نگهداری غیر حرارتی مواد غذایی مکانیسمهای غیرفعالسازی میکروبی استانداردهای استریلسازی را مورد بررسی قرار میدهد. مزایا و خطرات پیرامون پیادهسازی روش را تعیین میکند که قابلیت حیات در مقیاس تجاری و پتانسیل بازده اقتصادی و خیلی بیشتر را تعیین میکند! با منابع، جداول، نقشهها و عکسهای مفید – محرک تحقیقات بیشتر در این زمینه – نگهداری غیر حرارتی غذاها یک راهنمای مرجع عملی برای دانشمندان، فنآوران و مهندسان مواد غذایی است. و محققان درگیر در فرآوری مواد غذایی؛ و همچنین یک متن عالی برای دانشجویان سطح بالا در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که دوره هایی را در مورد فرآوری مواد غذایی یا مهندسی مواد غذایی در گروه های علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، یا مهندسی سیستم های غذایی/بیولوژیکی می گذرانند.
دانلود کتاب «نگهداری غیر حرارتی غذاها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.