کتاب الکترونیکی

نگهداری غیر حرارتی غذاها

Nonthermal Preservation of Foods

دانلود کتاب Nonthermal Preservation of Foods (به فارسی: نگهداری غیر حرارتی غذاها) نوشته شده توسط «Enrique Palou»


اطلاعات کتاب نگهداری غیر حرارتی غذاها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Enrique Palou

زبان: English

فرمت کتاب: chm (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1997

تعداد صفحه: 296

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780824799793 , 0824799798

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب نگهداری غیر حرارتی غذاها

این مرجع/متن منحصربه‌فرد که توسط چهار متخصص که به‌طور فعال در حال تحقیق در مورد جایگزین‌های روش‌های حرارتی مرسوم در نگهداری مواد غذایی هستند، اطلاعاتی را در مورد فناوری‌های سنتی و نوظهور پردازش مواد غذایی غیرحرارتی در حجمی مناسب و تک منبع ارائه می‌کند که نمای دقیقی از آخرین نتایج تجربی ارائه می‌کند. کاربردهای مدرن و پیشرفت های جدید در فناوری نگهداری مواد غذایی. ارائه یک بررسی کامل از تکنیک‌های غیرحرارتی، مانند فشار هیدرواستاتیک بالا، میدان‌های الکتریکی پالسی، میدان‌های مغناطیسی نوسانی، پالس‌های نور، تابش یونیزه‌کننده، استفاده از مواد شیمیایی و باکتریوسین‌ها به‌عنوان کمک‌های نگهداری، و روش‌های ترکیبی/فناوری مانع، نگهداری غیر حرارتی مواد غذایی مکانیسم‌های غیرفعال‌سازی میکروبی استانداردهای استریل‌سازی را مورد بررسی قرار می‌دهد. مزایا و خطرات پیرامون پیاده‌سازی روش را تعیین می‌کند که قابلیت حیات در مقیاس تجاری و پتانسیل بازده اقتصادی و خیلی بیشتر را تعیین می‌کند! با منابع، جداول، نقشه‌ها و عکس‌های مفید – محرک تحقیقات بیشتر در این زمینه – نگهداری غیر حرارتی غذاها یک راهنمای مرجع عملی برای دانشمندان، فن‌آوران و مهندسان مواد غذایی است. و محققان درگیر در فرآوری مواد غذایی؛ و همچنین یک متن عالی برای دانشجویان سطح بالا در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که دوره هایی را در مورد فرآوری مواد غذایی یا مهندسی مواد غذایی در گروه های علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، یا مهندسی سیستم های غذایی/بیولوژیکی می گذرانند.


Written by four experts actively researching alternatives to conventional thermal methods in food preservation, this unique reference/text presents information on traditional and emerging nonthermal food processing technologies in a convenient, single-source volume offering an incisive view of the latest experimental results, state-of-the-art applications, and new developments in food preservation technology. Furnishing a thorough review of nonthermal techniques, such as high hydrostatic pressure, pulsed electric fields, oscillating magnetic fields, light pulses, ionizing irradiation, the use of chemicals and bacteriocins as preservation aids, and combined methods/hurdle technology, Nonthermal Preservation of Foods elucidates mechanisms of microbial inactivation discusses sterilization standards assesses benefits and risks surrounding method implementation determines viability on a commercial scale and potential for economic return and much more! With helpful references, tables, drawings, and photographs – stimulating further research in the field – Nonthermal Preservation of Foods is a practical reference guide for food scientists, technologists, and engineers; and researchers involved in food processing; as well as an excellent text for upper-level undergraduate and graduate students taking courses on food processing or food engineering in departments of food science, food technology, or food/biological systems engineering.

دانلود کتاب «نگهداری غیر حرارتی غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.