کتاب الکترونیکی

مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها

Modelling microbial responses in foods

دانلود کتاب Modelling microbial responses in foods (به فارسی: مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها) نوشته شده توسط «Robin C. McKellar – Xuewen Lu»


اطلاعات کتاب مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Robin C. McKellar – Xuewen Lu

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 344

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 9780849312373 , 0-8493-1237-X

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها

اولین بررسی پیشرفته این حوزه پویا در یک دهه، مدل‌سازی پاسخ‌های میکروبی در غذاها آخرین اطلاعات در مورد تکنیک‌های مدل‌سازی ریاضی رشد و بقای میکروبی را ارائه می‌دهد. پوشش جامع شامل رویکردهای اساسی مانند بهبود در توسعه مدل های اولیه و ثانویه، استراتژی های برازش آماری، و روش های جدید جمع آوری داده ها است. یک تیم بین‌المللی از کارشناسان حوزه‌های مهم در حال توسعه، از جمله کاربردهای خاص، چالش‌های اعمال مدل‌ها در غذاها، تنوع و عدم قطعیت، و استراتژی‌های مدل‌سازی جدید را بررسی می‌کنند. نویسندگان توضیحات مفصلی از برازش رگرسیون غیرخطی، روش‌ها، رویکردهای مربوط به موقعیت‌های «دنیای واقعی» و کاربردهای گسترده مدل‌های پیش‌بینی ارائه می‌کنند. آنها با برجسته کردن نقاط قوت و ضعف در این زمینه و زمینه های کار آینده به پایان می رسند و سعی می کنند برخی از درگیری های برجسته را حل کنند. این کتاب شامل استراتژی‌هایی برای ترکیب پایگاه‌های داده، بهبود شبکه‌های پژوهشگر و استانداردسازی بسته‌های کاربردی است. با ارائه اطلاعات کافی برای شروع به توسعه مدل‌های خود، مدل‌سازی پاسخ‌های میکروبی در غذاها، تمام جنبه‌های مدل‌سازی رشد و بقا از مرحله اولیه جمع‌آوری داده‌ها تا اجرای مدل‌های نهایی در سیستم‌های تحویل مناسب را پوشش می‌دهد.


The first state-of-the-art review of this dynamic field in a decade, Modeling Microbial Responses in Foods provides the latest information on techniques in mathematical modeling of microbial growth and survival. The comprehensive coverage includes basic approaches such as improvements in the development of primary and secondary models, statistical fitting strategies, and novel data collection methods. An international team of experts explore important developing areas, including specific applications, challenges in applying models to foods, variability and uncertainty, and new modeling strategies. The authors present detailed descriptions of non-linear regression fitting, methods, approaches relevant to ‘real world’ situations, and extensive applications of predictive models. They conclude by highlighting the strengths and weaknesses in the field and areas for future work, and attempt to resolve some of the outstanding conflicts. The book includes strategies for combining databases, improving researcher networks, and standardization of applications packages. Providing the uninitiated with enough information to begin developing their own models, Modeling Microbial Responses in Foods covers all aspects of growth and survival modeling from the primary stage of gathering data to the implementation of final models in appropriate delivery systems.

دانلود کتاب «مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.