دانلود کتاب Modelling microbial responses in foods (به فارسی: مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها) نوشته شده توسط «Robin C. McKellar – Xuewen Lu»
اطلاعات کتاب مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Robin C. McKellar – Xuewen Lu
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 344
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 9780849312373 , 0-8493-1237-X
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها
اولین بررسی پیشرفته این حوزه پویا در یک دهه، مدلسازی پاسخهای میکروبی در غذاها آخرین اطلاعات در مورد تکنیکهای مدلسازی ریاضی رشد و بقای میکروبی را ارائه میدهد. پوشش جامع شامل رویکردهای اساسی مانند بهبود در توسعه مدل های اولیه و ثانویه، استراتژی های برازش آماری، و روش های جدید جمع آوری داده ها است. یک تیم بینالمللی از کارشناسان حوزههای مهم در حال توسعه، از جمله کاربردهای خاص، چالشهای اعمال مدلها در غذاها، تنوع و عدم قطعیت، و استراتژیهای مدلسازی جدید را بررسی میکنند. نویسندگان توضیحات مفصلی از برازش رگرسیون غیرخطی، روشها، رویکردهای مربوط به موقعیتهای «دنیای واقعی» و کاربردهای گسترده مدلهای پیشبینی ارائه میکنند. آنها با برجسته کردن نقاط قوت و ضعف در این زمینه و زمینه های کار آینده به پایان می رسند و سعی می کنند برخی از درگیری های برجسته را حل کنند. این کتاب شامل استراتژیهایی برای ترکیب پایگاههای داده، بهبود شبکههای پژوهشگر و استانداردسازی بستههای کاربردی است. با ارائه اطلاعات کافی برای شروع به توسعه مدلهای خود، مدلسازی پاسخهای میکروبی در غذاها، تمام جنبههای مدلسازی رشد و بقا از مرحله اولیه جمعآوری دادهها تا اجرای مدلهای نهایی در سیستمهای تحویل مناسب را پوشش میدهد.
دانلود کتاب «مدل سازی پاسخ های میکروبی در غذاها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.