دانلود کتاب Kinetic modeling of reactions in foods (به فارسی: مدل سازی جنبشی واکنش ها در غذاها) نوشته شده توسط «Martinus A.J.S. van Boekel»
اطلاعات کتاب مدل سازی جنبشی واکنش ها در غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Martinus A.J.S. van Boekel
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 788
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 1574446142 , 9781574446142
توضیحات کتاب مدل سازی جنبشی واکنش ها در غذاها
سطح کیفیتی که غذا در طی مسیر تولید تا مصرف حفظ میکند تا حد زیادی توسط تغییرات شیمیایی، بیوشیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژیکی که در طول پردازش و ذخیرهسازی آن رخ میدهد تعیین میشود. مدلسازی جنبشی واکنشها در غذاها که توسط یک متخصص کیفیت غذا در سطح بینالمللی معتبر نوشته شده است نشان میدهد که چگونه میتوان این تغییرات را به صورت یکپارچه و با استفاده از مدلهای ریاضی به طور موثر ثبت کرد. بنابراین، مدلسازی جنبشی تغییرات مواد غذایی امکان کنترل و پیشبینی کیفیت غذا را از دیدگاه تکنولوژیکی ایجاد میکند.
این منبع معتبر نشان میدهد که چگونه مدلسازی جنبشی میتواند کیفیت غذا را از مزرعه تا چنگال پیشبینی و کنترل کند:
- مدل های جنبشی را با استفاده از اصول کلی شیمیایی، فیزیکی و بیوشیمیایی اعمال می کند
- آمار بیزی را در مدل سازی جنبشی، قلمرو تقریباً ناشناخته در زمینه علوم غذایی معرفی می کند >
- علوم غذا، سینتیک و آمار را برای پیش بینی و کنترل ویژگی های کیفیت غذا با استفاده از مدل های کامپیوتری ادغام می کند
- کاربردها مثال های دنیای واقعی به جای داده های فرضی برای نشان دادن مفاهیم
این مرجع ضروری راهنمای ضروری برای درک تمام جنبه های غذای جنبشی است. مدل سازی برخلاف بسیاری از مجلدات جنبشی دیگر موجود، این کتاب دری را به روی بسیاری از فرصتهای تحقیقاتی استفاده نشده در قلمرو علوم غذایی باز میکند که در آن مدلسازی ریاضی را میتوان به کار برد.
The level of quality that food maintains as it travels down the production-to-consumption path is largely determined by the chemical, biochemical, physical, and microbiological changes that take place during its processing and storage. Authored by an internationally respected food quality expert, Kinetic Modeling of Reactions in Foods demonstrates how to effectively capture these changes in an integrative fashion using mathematical models. Thus, kinetic modeling of food changes creates the possibility to control and predict food quality from a technological point of view.
Illustrating how kinetic modeling can predict and control food quality from farm to fork, this authoritative resource:
- Applies kinetic models using general chemical, physical, and biochemical principles
- Introduces Bayesian statistics in kinetic modeling, virtually unchartered territory in the food science field
- Integrates food science, kinetics, and statistics to predict and control food quality attributes using computer models
- Uses real-world examples rather than hypothetical data to illustrate concepts
This essential reference is an indispensable guide to understanding all aspects of kinetic food modeling. Unlike many other kinetic volumes available, this book opens the door to the many untapped research opportunities in the food science realm where mathematical modeling can be applied.
دانلود کتاب «مدل سازی جنبشی واکنش ها در غذاها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.