دانلود کتاب Instrumentation and sensors for the food industry (به فارسی: ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی) نوشته شده توسط «Erika Kress-Rogers – Christopher J B Brimelow»
اطلاعات کتاب ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC; Woodhead
نویسنده: Erika Kress-Rogers – Christopher J B Brimelow
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 868
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 084931223X , 9780849312236 , 1855735601 , 9781855735606
نوبت چاپ: 2nd ed
توضیحات کتاب ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی
راهنمای معتبر و کاربردی برای طیف وسیعی از ابزار دقیق و حسگرهای موجود در دسترس متخصصان فناوری مواد غذایی. اصلاح شده تا شامل پیشرفتها و تکنیکهای جدید، از جمله توسعه حسگرهای آنلاین برای تجزیه و تحلیل و کنترل فوری تولید شود.
دانلود کتاب «ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.