کتاب الکترونیکی

ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی

Instrumentation and sensors for the food industry

دانلود کتاب Instrumentation and sensors for the food industry (به فارسی: ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی) نوشته شده توسط «Erika Kress-Rogers – Christopher J B Brimelow»


اطلاعات کتاب ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC; Woodhead

نویسنده: Erika Kress-Rogers – Christopher J B Brimelow

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 868

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 084931223X , 9780849312236 , 1855735601 , 9781855735606

نوبت چاپ: 2nd ed

توضیحات کتاب ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی

راهنمای معتبر و کاربردی برای طیف وسیعی از ابزار دقیق و حسگرهای موجود در دسترس متخصصان فناوری مواد غذایی. اصلاح شده تا شامل پیشرفت‌ها و تکنیک‌های جدید، از جمله توسعه حسگرهای آنلاین برای تجزیه و تحلیل و کنترل فوری تولید شود.


An authoritative and practical guide to the range of instrumentation and sensors available to the food technology professional. Revised to include new developments and techniques, including the development of on-line sensors for immediate analysis and control of production.

دانلود کتاب «ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.