کتاب الکترونیکی

روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی

Instrumental Methods in Food and Beverage Analysis

دانلود کتاب Instrumental Methods in Food and Beverage Analysis (به فارسی: روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی) نوشته شده توسط «David L. B. Wetzel – George Charalambous»


اطلاعات کتاب روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: David L. B. Wetzel – George Charalambous

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

تعداد صفحه: 647

حجم کتاب: 29 مگابایت

کد کتاب: 0-444-82018-3

دانلود کتاب «روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.