دانلود کتاب Instrumental Methods in Food and Beverage Analysis (به فارسی: روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی) نوشته شده توسط «David L. B. Wetzel – George Charalambous»
اطلاعات کتاب روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: David L. B. Wetzel – George Charalambous
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
تعداد صفحه: 647
حجم کتاب: 29 مگابایت
کد کتاب: 0-444-82018-3
دانلود کتاب «روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.