کتاب الکترونیکی

روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی

Instrumental Methods in Food and Beverage Analysis

دانلود کتاب Instrumental Methods in Food and Beverage Analysis (به فارسی: روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی) نوشته شده توسط «David L. B. Wetzel – George Charalambous»


اطلاعات کتاب روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: David L. B. Wetzel – George Charalambous

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

تعداد صفحه: 647

حجم کتاب: 29 مگابایت

کد کتاب: 0-444-82018-3

دانلود کتاب «روشهای ابزاری در تجزیه و تحلیل مواد غذایی و آشامیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.