دانلود کتاب Gums and Stabilisers for the Food Industry 11 (به فارسی: صمغ و تثبیت کننده برای صنایع غذایی 11) نوشته شده توسط «P.A. Williams – G.O. Phillips»
اطلاعات کتاب صمغ و تثبیت کننده برای صنایع غذایی 11
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: P.A. Williams – G.O. Phillips
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 384
حجم کتاب: 38 مگابایت
کد کتاب: 9780854048366 , 0854048367
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب صمغ و تثبیت کننده برای صنایع غذایی 11
وسعت و عمق دانش آدامسها و تثبیتکنندهها در دو دهه گذشته بهطور فوقالعادهای افزایش یافته است و محققان در صنعت و دانشگاه برای تسریع رشد با یکدیگر همکاری میکنند. صمغ و تثبیت کننده برای صنایع غذایی 11 آخرین تحقیقات در زمینه هیدروکلوئیدهای مورد استفاده در مواد غذایی را ارائه می دهد. با گردآوری مشارکتهای کارشناسان بینالمللی، بخش اول کتاب به بررسی پیشرفتها در تعیین ساختار و خصوصیات هیدروکلوئیدها، از جمله استفاده از الکتروفورز مویرگی میپردازد. بخش های بعدی به جنبه های رئولوژیکی هیدروکلوئیدها در محلول ها و ژل ها می پردازد. کاربرد هیدروکلوئیدها در سیستم های غذایی واقعی؛ و رفتار سطحی و ژل شدن پروتئین ها. بحث در مورد تأثیر هیدروکلوئیدها بر سلامت انسان نیز گنجانده شده است. محققان و سایر متخصصان صنعت و دانشگاه، به ویژه کسانی که مستقیماً با علوم غذایی مرتبط هستند، از این عنوان به عنوان منبعی از جدیدترین اطلاعات استقبال خواهند کرد.
دانلود کتاب «صمغ و تثبیت کننده برای صنایع غذایی 11»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.