کتاب الکترونیکی

رشد غذا: راهنمای تولید غذا

Growing food: a guide to food production

دانلود کتاب Growing food: a guide to food production (به فارسی: رشد غذا: راهنمای تولید غذا) نوشته شده توسط «Tony Winch»


اطلاعات کتاب رشد غذا: راهنمای تولید غذا

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Tony Winch

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 342

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781402048272 , 1402048270

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب رشد غذا: راهنمای تولید غذا

این کتاب راهنمای تخصصی به عنوان یک راهنمای مرجع سریع و آسان برای استفاده توسط افراد و سازمان هایی که با تولید مواد غذایی مرتبط هستند، از کشاورزی و باغبانی در نظر گرفته شده است. این کتاب برای استفاده به عنوان یک کتاب مرجع طراحی شده است که به سؤالات اساسی در مورد چگونگی تولید غذا از گیاهان پاسخ می دهد و هدف آن ابهام زدایی از موضوع رشد غذا تا آنجا که ممکن است می باشد. تمرکز بر جنبه های فنی محصولات غذایی است. موضوعاتی مانند دامپروری، مواد شیمیایی کشاورزی و مهندسی ژنتیک فقط به اختصار ذکر شده است.

این کتاب دارای طعم بین المللی قوی است، با این هدف که آن را در سراسر انگلیسی کاربر پسند کند. جامعه سخنگو در واقع این کتابچه راهنمای کاربر برای کسانی طراحی شده است که معمولاً انگلیسی را به عنوان زبان دوم خود صحبت می کنند یا می خوانند، با استفاده از اصطلاحات و عبارات ساده انگلیسی، همراه با توضیحات و ارجاعات متقابل اصطلاحات، کلمات اختصاری و اصطلاحات استفاده شده.

<P

این کتاب به سه بخش تقسیم شده است که در فهرست مطالب بیشتر توضیح داده شده است:

بخش 1. – اصول و شیوه های مورد استفاده در کشاورزی و باغبانی بخش 2. – توضیحات و ویژگی ها بخش 3 محصولات غذایی اصلی – نامگذاری و طبقه بندی گیاهان، مراحل خرید بذر، جداول تبدیل و آمار، برنامه ریزی و ارزیابی پروژه های کشاورزی


This specialist handbook is intended as a quick and easy reference guide to be used by individuals and organisations that are involved with the production of food, from both agriculture and horticulture. It is designed to be used as a reference book that answers basic questions about how food is produced from plants, and aims to demystify the subject of growing food as far as possible. The focus is firmly on the technical aspects of food crops; topics such as animal husbandry, agrochemicals and genetic engineering are only briefly mentioned.

There is a strong international flavour to the book, with a view to making it user friendly throughout the English speaking community. In fact the manual is designed to be also used by those who normally speak or read English as their second language, using simple English terminology and phrasing, with explanations and cross references of the terminology, acronyms and terms used.

The book is divided into three sections, described further in the Table of Contents:

Section 1. -Principles and Practices used in Agriculture and Horticulture Section 2. – Description and Characteristics of the Main Food Crops Section 3. – Naming and Classification of Plants, Seed Purchase Procedures, Conversion Tables & Statistics, Planning and Assessing Agricultural Projects

دانلود کتاب «رشد غذا: راهنمای تولید غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.