دانلود کتاب Fundamental Food Microbiology (به فارسی: میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Bibek Ray»
اطلاعات کتاب میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Bibek Ray
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 625
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780849316104 , 0849316103
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی
این ویرایش سوم از متنی که کاملاً تجدید نظر و به روز شده است، تحولات اخیر در این زمینه را منعکس می کند. این کتاب شامل آخرین اطلاعات در مورد پاسخ استرس میکروبی، نگهدارندههای زیستی غذایی، پاتوژنهای مهم اخیر مانند هلیکوباکتر پیلوری و BSE، و کنترل با فناوریهای جدید پردازش است. این شامل فصل جدیدی در مورد نگرانی های مربوط به بیماری های ناشی از غذا در غذاهای آماده، پوشش گسترده و به روز شده باکتری های فاسد در غذاهای یخچالی و بخش های جدید در مورد میوه ها و سبزیجات تازه بریده شده است. در پایان هر فصل سؤالات و مطالب برگزیده ارائه شده است.
دانلود کتاب «میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.