کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی

Fundamental Food Microbiology

دانلود کتاب Fundamental Food Microbiology (به فارسی: میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Bibek Ray»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Bibek Ray

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 625

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9780849316104 , 0849316103

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی

این ویرایش سوم از متنی که کاملاً تجدید نظر و به روز شده است، تحولات اخیر در این زمینه را منعکس می کند. این کتاب شامل آخرین اطلاعات در مورد پاسخ استرس میکروبی، نگهدارنده‌های زیستی غذایی، پاتوژن‌های مهم اخیر مانند هلیکوباکتر پیلوری و BSE، و کنترل با فناوری‌های جدید پردازش است. این شامل فصل جدیدی در مورد نگرانی های مربوط به بیماری های ناشی از غذا در غذاهای آماده، پوشش گسترده و به روز شده باکتری های فاسد در غذاهای یخچالی و بخش های جدید در مورد میوه ها و سبزیجات تازه بریده شده است. در پایان هر فصل سؤالات و مطالب برگزیده ارائه شده است.


Completely revised and updated, this third edition of a highly regarded text reflects recent developments in the field. The book includes the latest information on microbial stress response, food biopreservatives, recent pathogens of importance, such as Helicobacter pylori and BSE, and control by novel processing technologies. It contains a new chapter on foodborne disease concerns in ready-to-eat foods, expanded and updated coverage of spoilage bacteria in refrigerated foods, and new sections on fresh-cut fruits and vegetables. Questions and selected readings are presented at the end of each chapter.

دانلود کتاب «میکروبیولوژی اساسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.