دانلود کتاب Functional Food Ingredients and Nutraceuticals Processing Technologies (به فارسی: فن آوری های پردازش مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی) نوشته شده توسط «John Shi»
اطلاعات کتاب فن آوری های پردازش مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: John Shi
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 413
حجم کتاب: 11 مگابایت
کد کتاب: 9780849324413 , 0849324416
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فن آوری های پردازش مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی
آگاهی روزافزون از سهمی که غذاهای کاربردی، ترکیبات زیست فعال و مواد مغذی در سلامتی دارند، بازار فوق العاده ای برای این محصولات ایجاد می کند. برای اینکه تولیدکنندگان بتوانند این تقاضا را با تولید پایدار و با حجم بالا مطابقت دهند و در عین حال ترکیب تعریف شده و قابل اعتماد را حفظ کنند، باید به آخرین اطلاعات در حال ظهور در ادبیات دسترسی داشته باشند.
مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی: فناوریهای پردازش، انبوه اطلاعات موجود را در یک مرجع واحد ادغام میکند تا به مهندسان مواد غذایی کمک کند تا آخرین پیشرفتها و فناوریها را بهتر درک کنند و از آنها استفاده کنند. این کتاب با ارائه یک مطالعه متوالی از عوامل کلیدی در تهیه غذاهای کاربردی، انتخاب منابع، استخراج، خالصسازی، آلودگیزدایی، بستهبندی و نگهداری انواع محصولات را پوشش میدهد. خواص فردی ترکیبات با توجه به تأثیر و مناسب بودن روش انتخاب شده برای فرآوری و تولید مورد بررسی قرار می گیرد. فصلها بر کاربردهای پردازش و فناوریها، از جمله فشار بالا، ریزپوشانی، و تقطیر مولکولی تأکید دارند. پایداری اجزای زیست فعال و خواص آنتی اکسیدانی در طول پردازش و ماندگاری. بهبود فراهمی زیستی؛ و مکانیسم های اثر آنتی اکسیدانی با شواهد بالینی و اپیدمیولوژیک عملکرد.
کارشناسان حوزههای مختلف به نمایندگی از پنج قاره، علم، فناوری و تخصص پردازش مورد نیاز را برای تسریع ادغام آخرین رویکردها و نوآوریها در فرآیندهای تولید فردا گرد هم میآورند.
Functional Foods and Nutraceuticals: Processing Technologies consolidates the wealth of information currently available into a single reference to help food engineers better understand and utilize the latest developments and technologies. Providing a sequential study of the key factors in the preparation of functional foods, the book covers the selection of sources, extraction, purification, decontamination, packaging, and preservation of a variety of products. Individual properties of compounds are examined with regard to their influence on, and suitability of, the method chosen for processing and production. The chapters emphasize applications of processing and technologies, including high pressure, microencapsulation, and molecular distillation; stability of bioactive components and antioxidative properties during processing and shelf life; improvement of bioavailability; and mechanisms of antioxidant action with clinical and epidemiological evidences of functionality.
Experts from various fields representing five continents bring together the science, technology, and processing expertise needed to accelerate the integration of the latest approaches and innovations into the production processes of tomorrow.
دانلود کتاب «فن آوری های پردازش مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.