دانلود کتاب Food Process Engineering and Technology (به فارسی: مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی) نوشته شده توسط «Zeki Berk»
اطلاعات کتاب مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Zeki Berk
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 622
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 0123736609
توضیحات کتاب مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی
در سی سال گذشته مهندسی مواد غذایی هم به عنوان یک رشته دانشگاهی و هم به عنوان یک حرفه تاسیس شده است. این کتاب با ترکیب عمق علمی با سودمندی عملی، به عنوان ابزاری برای دانشجویان فارغ التحصیل و همچنین مهندسین مواد غذایی، فنآوران و محققانی است که به دنبال آخرین اطلاعات در مورد فرآیندهای تبدیل و نگهداری و همچنین کنترل فرآیند و موضوعات بهداشت گیاهی هستند. *تاکید قوی بر رابطه بین مهندسی و کیفیت/ایمنی محصول *تئوری و عمل را پیوند می دهد *موضوعات را با توجه به عواملی مانند هزینه و مسائل زیست محیطی در نظر می گیرد.
دانلود کتاب «مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.