کتاب الکترونیکی

مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی

Food Process Engineering and Technology

دانلود کتاب Food Process Engineering and Technology (به فارسی: مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی) نوشته شده توسط «Zeki Berk»


اطلاعات کتاب مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Zeki Berk

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 622

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 0123736609

توضیحات کتاب مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی

در سی سال گذشته مهندسی مواد غذایی هم به عنوان یک رشته دانشگاهی و هم به عنوان یک حرفه تاسیس شده است. این کتاب با ترکیب عمق علمی با سودمندی عملی، به عنوان ابزاری برای دانشجویان فارغ التحصیل و همچنین مهندسین مواد غذایی، فن‌آوران و محققانی است که به دنبال آخرین اطلاعات در مورد فرآیندهای تبدیل و نگهداری و همچنین کنترل فرآیند و موضوعات بهداشت گیاهی هستند. *تاکید قوی بر رابطه بین مهندسی و کیفیت/ایمنی محصول *تئوری و عمل را پیوند می دهد *موضوعات را با توجه به عواملی مانند هزینه و مسائل زیست محیطی در نظر می گیرد.


The last thirty years have seen the establishment of Food Engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics. *Strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety *Links theory and practice *Considers topics in light of factors such as cost and environmental issues

دانلود کتاب «مهندسی و فناوری فرآیندهای غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.