کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی مواد غذایی

Food Microbiology

دانلود کتاب Food Microbiology (به فارسی: میکروبیولوژی مواد غذایی) نوشته شده توسط «M.R. Adams – M.O. Moss»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: M.R. Adams – M.O. Moss

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 498

حجم کتاب: 35 مگابایت

کد کتاب: 9780854046119 , 0854046119

نوبت چاپ: 2nd ed

توضیحات کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی

این متن بسیار تحسین شده، کل زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن را پوشش می دهد. اکنون در ویرایش دوم خود، در سراسر آن تجدید نظر و به روز شده است و شامل بخش های جدیدی در مورد پاسخ به استرس، مایکوباکتریوم spp.، تجزیه و تحلیل خطر و مشکلات جدید سلامتی ناشی از مواد غذایی مانند BSE است. میکروبیولوژی غذا سه جنبه اصلی تعامل بین میکروارگانیسم ها و غذا – فساد، بیماری های ناشی از غذا و تخمیر – و ویژگی های مثبت و منفی ناشی از آن را پوشش می دهد. این مقاله عوامل موثر بر حضور میکروارگانیسم ها در غذا و ظرفیت آنها برای بقا و رشد را مورد بحث قرار می دهد. همچنین شامل پیشرفت های اخیر در روش های مورد استفاده برای سنجش و کنترل کیفیت میکروبیولوژیکی غذا می باشد. میکروبیولوژی مواد غذایی شرح کامل و قابل دسترسی از این موضوع به طور فزاینده موضوعی را ارائه می دهد و متنی ایده آل برای دوره های کارشناسی در علوم زیستی، بیوتکنولوژی و علوم غذایی است. همچنین به عنوان مرجعی برای اساتید و پژوهشگران این حوزه ها ارزشمند خواهد بود.


This widely acclaimed text covers the whole field of modern food microbiology. Now in its second edition, it has been revised and updated throughout and includes new sections on stress response, Mycobacterium spp., risk analysis and new foodborne health problems such as BSE. Food Microbiology covers the three main aspects of interaction between micro-organisms and food – spoilage, foodborne illness and fermentation – and the positive and negative features that result. It discusses the factors affecting the presence of micro-organisms in food and their capacity to survive and grow. Also included are recent developments in procedures used to assay and control the microbiological quality of food. Food Microbiology presents a thorough and accessible account of this increasingly topical subject, and is an ideal text for undergraduate courses in the biological sciences, biotechnology and food science. It will also be valuable as a reference for lecturers and researchers in these areas.

دانلود کتاب «میکروبیولوژی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.