دانلود کتاب Food Microbiology (به فارسی: میکروبیولوژی مواد غذایی) نوشته شده توسط «M.R. Adams – M.O. Moss»
اطلاعات کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: M.R. Adams – M.O. Moss
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 498
حجم کتاب: 35 مگابایت
کد کتاب: 9780854046119 , 0854046119
نوبت چاپ: 2nd ed
توضیحات کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
این متن بسیار تحسین شده، کل زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن را پوشش می دهد. اکنون در ویرایش دوم خود، در سراسر آن تجدید نظر و به روز شده است و شامل بخش های جدیدی در مورد پاسخ به استرس، مایکوباکتریوم spp.، تجزیه و تحلیل خطر و مشکلات جدید سلامتی ناشی از مواد غذایی مانند BSE است. میکروبیولوژی غذا سه جنبه اصلی تعامل بین میکروارگانیسم ها و غذا – فساد، بیماری های ناشی از غذا و تخمیر – و ویژگی های مثبت و منفی ناشی از آن را پوشش می دهد. این مقاله عوامل موثر بر حضور میکروارگانیسم ها در غذا و ظرفیت آنها برای بقا و رشد را مورد بحث قرار می دهد. همچنین شامل پیشرفت های اخیر در روش های مورد استفاده برای سنجش و کنترل کیفیت میکروبیولوژیکی غذا می باشد. میکروبیولوژی مواد غذایی شرح کامل و قابل دسترسی از این موضوع به طور فزاینده موضوعی را ارائه می دهد و متنی ایده آل برای دوره های کارشناسی در علوم زیستی، بیوتکنولوژی و علوم غذایی است. همچنین به عنوان مرجعی برای اساتید و پژوهشگران این حوزه ها ارزشمند خواهد بود.
دانلود کتاب «میکروبیولوژی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.