دانلود کتاب Food Hygiene Microbiology and HACCP 3rd ed (به فارسی: میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3) نوشته شده توسط «Hayes – P.R. – Forsythe – S.J.»
اطلاعات کتاب میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Hayes – P.R. – Forsythe – S.J.
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 473
حجم فایل: 18.32 مگابایت
نوبت چاپ: 3
دانلود کتاب «میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.