کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3

Food Hygiene Microbiology and HACCP 3rd ed

دانلود کتاب Food Hygiene Microbiology and HACCP 3rd ed (به فارسی: میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3) نوشته شده توسط «Hayes – P.R. – Forsythe – S.J.»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Hayes – P.R. – Forsythe – S.J.

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 473

حجم فایل: 18.32 مگابایت

نوبت چاپ: 3

دانلود کتاب «میکروبیولوژی بهداشت مواد غذایی و HACCP ویرایش 3»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید