کتاب الکترونیکی

شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس

Food Flavors Formation, Analysis and Packaging Influences, Proceedings of the 9th International Flavor Conference The George Charalambous Memorial Symposium

دانلود کتاب Food Flavors Formation, Analysis and Packaging Influences, Proceedings of the 9th International Flavor Conference The George Charalambous Memorial Symposium (به فارسی: شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس)


اطلاعات کتاب شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس

موضوع اصلی: کنفرانس ها و سمپوزیوم های بین المللی

نوع: کتاب الکترونیکی

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

تعداد صفحه: 764

حجم کتاب: 37 مگابایت

دانلود کتاب «شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.