دانلود کتاب Food Flavors Formation, Analysis and Packaging Influences, Proceedings of the 9th International Flavor Conference The George Charalambous Memorial Symposium (به فارسی: شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس)
اطلاعات کتاب شکل گیری طعم غذا، تجزیه و تحلیل و تاثیرات بسته بندی، مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی طعم سمپوزیوم یادبود جورج چارالامبوس
موضوع اصلی: کنفرانس ها و سمپوزیوم های بین المللی
نوع: کتاب الکترونیکی
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
تعداد صفحه: 764
حجم کتاب: 37 مگابایت
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.