دانلود کتاب Food Chemistry (به فارسی: شیمی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Hans-Dieter Belitz – Werner Grosch – Peter Schieberle (auth.)»
اطلاعات کتاب شیمی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
نویسنده: Hans-Dieter Belitz – Werner Grosch – Peter Schieberle (auth.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 1070
حجم کتاب: 14 مگابایت
کد کتاب: 3540699333 , 978-3-540-69933-0 , 978-3-540-69934-7
نوبت چاپ: 4
توضیحات کتاب شیمی مواد غذایی
برای بیش از دو دهه، این اثر به عنوان کتاب درسی پیشرفته و مرجع آسان برای استفاده در شیمی و فناوری مواد غذایی باقی مانده است. نسخه چهارم آن به طور گسترده بازنویسی و بزرگ شده است و اکنون موضوعاتی مانند تشخیص BSE یا آکریل آمید را نیز پوشش می دهد. آلرژیهای غذایی، نوشیدنیهای الکلی یا فیستوسترولها اکنون به طور گستردهتری درمان میشوند.
ویژگیهای اثباتشده نسخههای قبلی حفظ شدهاند: شامل بیش از 600 جدول، تقریباً 500 شکل و حدود 1100 فرمول ساختاری از اجزای غذا – منطقی است. سازماندهی شده بر اساس مواد تشکیل دهنده و کالاها – نمایه جامع موضوعی.
این ویژگی ها به دانشجویان و محققان علوم غذایی، فناوری غذایی، شیمی کشاورزی و تغذیه بینش عمیقی نسبت به شیمی و فناوری مواد غذایی می دهد. آنها همچنین این کتاب را به یک مرجع ارزشمند در حین کار برای شیمیدانان، شیمیدانان مواد غذایی، فناوران مواد غذایی، مهندسان، بیوشیمیست ها، متخصصان تغذیه و شیمیدانان تحلیلی در تحقیقات غذایی و کشاورزی، صنایع غذایی، تغذیه، کنترل مواد غذایی و آزمایشگاه های خدمات تبدیل می کنند. /P>
براساس بررسی های چاپ اول
“چند کتابی در مورد شیمی مواد غذایی به طور جامع به این موضوع نگاه می کنند… محققان آن را منبع اطلاعاتی مفیدی می دانند. خواندن آن آسان است و مطالب به طور سیستماتیک ارائه شده است.” JACS
For more than two decades, this work has remained the leading advanced textbook and easy-to-use reference on food chemistry and technology. Its fourth edition has been extensively re-written and enlarged, now also covering topics such as BSE detection or acrylamide. Food allergies, alcoholic drinks, or phystosterols are now treated more extensively.
Proven features of the prior editions are maintained: Contains more than 600 tables, almost 500 figures, and about 1100 structural formulae of food components – Logically organized according to food constituents and commodities – Comprehensive subject index.
These features provide students and researchers in food science, food technology, agricultural chemistry and nutrition with in-depth insight into food chemistry and technology. They also make the book a valuable on-the-job reference for chemists, food chemists, food technologists, engineers, biochemists, nutritionists, and analytical chemists in food and agricultural research, food industry, nutrition, food control, and service laboratories.
From reviews of the first edition
“Few books on food chemistry treat the subject as exhaustively…researchers will find it to be a useful source of information. It is easy to read and the material is systematically presented.” JACS