دانلود کتاب Food Chemistry (به فارسی: شیمی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Owen R. Fennema»
اطلاعات کتاب شیمی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Owen R. Fennema
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 1262
حجم کتاب: 44 مگابایت
کد کتاب: 9780824793463 , 0824793463
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب شیمی مواد غذایی
این ویرایش سوم متن استاندارد Fennema بهموقع پوشش دقیقی از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، محصولات لبنی، و بافتهای غذایی با منشاء گیاهی و حیوانی را در یک ارائه منطقی و گام به گام ارائه میکند. از سیستم های ساده تا پیچیده تر.
This timely Third Edition of Fennema’s standard text offers up-to-the-minute coverage of the chemical properties of major and minor food constituents, dairy products, and food tissues of plant and animal origin in a logically organized, step-by-step presentation ranging from simple to more complex systems.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.