کتاب الکترونیکی

شیمی مواد غذایی

Food Chemistry

دانلود کتاب Food Chemistry (به فارسی: شیمی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Owen R. Fennema»


اطلاعات کتاب شیمی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Owen R. Fennema

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 1262

حجم کتاب: 44 مگابایت

کد کتاب: 9780824793463 , 0824793463

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب شیمی مواد غذایی

این ویرایش سوم متن استاندارد Fennema به‌موقع پوشش دقیقی از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، محصولات لبنی، و بافت‌های غذایی با منشاء گیاهی و حیوانی را در یک ارائه منطقی و گام به گام ارائه می‌کند. از سیستم های ساده تا پیچیده تر.


This timely Third Edition of Fennema’s standard text offers up-to-the-minute coverage of the chemical properties of major and minor food constituents, dairy products, and food tissues of plant and animal origin in a logically organized, step-by-step presentation ranging from simple to more complex systems.

دانلود کتاب «شیمی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.