دانلود کتاب Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology (به فارسی: کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Lisbeth Meunier-Goddik – Ase Slovejg Hansen – Jytte Josephsen – Wai-Kit Nip – Peggy S. Stanfield – Fidel Toldra»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Y. H. Hui – Lisbeth Meunier-Goddik – Ase Slovejg Hansen – Jytte Josephsen – Wai-Kit Nip – Peggy S. Stanfield – Fidel Toldra
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 906
حجم فایل: 12.85 مگابایت
کد کتاب: 0824747801 , 9780824747800
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی
این مرجع طیف گستردهای از فرهنگهای آغازگر و روشهای تولید نوشیدنیهای الکلی محبوب و محصولات غذایی نانوایی، لبنیات، گوشت، غلات، سویا و سبزیجات را مطالعه میکند – با تمرکز بر کیفیت محصول نهایی غذایی، شکلگیری طعم و پیشرفتهای جدید در توسعه کشتهای آغازگر برای تخمیر لبنیات با استفاده از نمونههای اخیر که گونههای اصلی مورد استفاده، ویژگیهای آنها و تأثیر آنها بر توسعه سایر غذاهای تخمیر شده را نشان میدهد.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی»