مهندسی

کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی

Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology

دانلود کتاب Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology (به فارسی: کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Lisbeth Meunier-Goddik – Ase Slovejg Hansen – Jytte Josephsen – Wai-Kit Nip – Peggy S. Stanfield – Fidel Toldra»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: Y. H. Hui – Lisbeth Meunier-Goddik – Ase Slovejg Hansen – Jytte Josephsen – Wai-Kit Nip – Peggy S. Stanfield – Fidel Toldra

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 906

حجم فایل: 12.85 مگابایت

کد کتاب: 0824747801 , 9780824747800

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی

این مرجع طیف گسترده‌ای از فرهنگ‌های آغازگر و روش‌های تولید نوشیدنی‌های الکلی محبوب و محصولات غذایی نانوایی، لبنیات، گوشت، غلات، سویا و سبزیجات را مطالعه می‌کند – با تمرکز بر کیفیت محصول نهایی غذایی، شکل‌گیری طعم و پیشرفت‌های جدید در توسعه کشت‌های آغازگر برای تخمیر لبنیات با استفاده از نمونه‌های اخیر که گونه‌های اصلی مورد استفاده، ویژگی‌های آن‌ها و تأثیر آن‌ها بر توسعه سایر غذاهای تخمیر شده را نشان می‌دهد.


This reference studies an expansive range of starter cultures and manufacturing procedures for popular alcoholic beverages and bakery, dairy, meat, cereal, soy, and vegetable food products—focusing on the quality of the final food product, flavor formation, and new advances in the development of starter cultures for dairy fermentations using recent examples that depict the main species used, their characteristics, and their impact on the development of other fermented foods.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای فناوری تخمیر مواد غذایی و آشامیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید