کتاب الکترونیکی

تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC

Food Analysis by HPLC

دانلود کتاب Food Analysis by HPLC (به فارسی: تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet»


اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC

موضوع اصلی: شیمی تجزیه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Leo M.L. Nollet

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 1170

حجم کتاب: 59 مگابایت

کد کتاب: 082478460X , 9780824784607 , 9780585374918

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC

نسخه کاملاً به روز شده و اصلاح شده، اطلاعات عملی و فوری در مورد تمام موضوعات اصلی ترکیبات غذایی قابل تجزیه و تحلیل توسط HPLC ارائه می دهد. شامل بیش از 500 تصویر و جداول.


Thoroughly updated and revised edition offers practical, immediately applicable information on all major topics of food compounds analyzable by HPLC. Includes over 500 illustrations and tables.

دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.