دانلود کتاب Food Analysis by HPLC (به فارسی: تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet»
اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC
موضوع اصلی: شیمی تجزیه
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Leo M.L. Nollet
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 1170
حجم کتاب: 59 مگابایت
کد کتاب: 082478460X , 9780824784607 , 9780585374918
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC
نسخه کاملاً به روز شده و اصلاح شده، اطلاعات عملی و فوری در مورد تمام موضوعات اصلی ترکیبات غذایی قابل تجزیه و تحلیل توسط HPLC ارائه می دهد. شامل بیش از 500 تصویر و جداول.
دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل مواد غذایی توسط HPLC»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.