دانلود کتاب Food Additives (به فارسی: افزودنی های مواد غذایی) نوشته شده توسط «A. Larry Branen – P. Michael Davidson – Seppo Salminen – John Thorngate»
اطلاعات کتاب افزودنی های مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: A. Larry Branen – P. Michael Davidson – Seppo Salminen – John Thorngate
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 953
حجم کتاب: 25 مگابایت
کد کتاب: 0824793439 , 9780824793432
نوبت چاپ: 2nd ed., rev. and expanded
توضیحات کتاب افزودنی های مواد غذایی
آخرین تحقیقات در مورد فسفات های مواد غذایی، نشاسته های تجاری، عوامل ضد قهوه ای، اسیدهای چرب ضروری و جایگزین های چربی را به نمایش می گذارد.
دانلود کتاب «افزودنی های مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.