کتاب الکترونیکی

افزودنی های مواد غذایی

Food Additives

دانلود کتاب Food Additives (به فارسی: افزودنی های مواد غذایی) نوشته شده توسط «A. Larry Branen – P. Michael Davidson – Seppo Salminen – John Thorngate»


اطلاعات کتاب افزودنی های مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: A. Larry Branen – P. Michael Davidson – Seppo Salminen – John Thorngate

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 953

حجم کتاب: 25 مگابایت

کد کتاب: 0824793439 , 9780824793432

نوبت چاپ: 2nd ed., rev. and expanded

توضیحات کتاب افزودنی های مواد غذایی

آخرین تحقیقات در مورد فسفات های مواد غذایی، نشاسته های تجاری، عوامل ضد قهوه ای، اسیدهای چرب ضروری و جایگزین های چربی را به نمایش می گذارد.


Showcases the latest research on food phosphates, commercial starches, antibrowning agents, essential fatty acids, and fat substitutes.

دانلود کتاب «افزودنی های مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.