کتاب الکترونیکی

دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه

Encyclopedia of food sciences and nutrition

دانلود کتاب Encyclopedia of food sciences and nutrition (به فارسی: دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه) نوشته شده توسط «Benjamin Caballero – Paul Finglas – Luiz Trugo»


اطلاعات کتاب دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: AP

نویسنده: Benjamin Caballero – Paul Finglas – Luiz Trugo

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 6406

حجم کتاب: 65 مگابایت

کد کتاب: 9780122270550 , 012227055X

نوبت چاپ: 2ed.

توضیحات کتاب دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه

دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، ویرایش دوم، نسخه ای به طور گسترده اصلاح شده، توسعه یافته و به روز شده از دایره المعارف موفق هشت جلدی دانشنامه علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه (1993) است. این نسخه جدید شامل ده جلد است و پوشش جامعی از زمینه های علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه ارائه می دهد. هر مقاله در پوشش خود کامل است، نوشته مختصر و سرراست است، و کار بهترین خلاصه و نتیجه‌گیری در مورد هر موضوع را به خواننده ارائه می‌دهد. دایره المعارف آسان برای استفاده، با دقت سازماندهی شده، و نوشته شده از یک دیدگاه واقعا بین المللی، یک ابزار مرجع ارزشمند است. یک آیتم ضروری در قفسه کتاب برای هر دانشمند یا نویسنده ای که در زمینه غذا و تغذیه کار می کند. * شامل بیش از 1000 مقاله در مورد تمام زمینه های علوم غذایی و تغذیه * ویرایش و نوشته شده توسط یک گروه بین المللی برجسته از ویراستاران و همکاران * شامل لیست های “ادامه خواندن” در پایان هر مقاله * فهرست موضوعی کامل موجود در یک جلد * گسترده ارجاع متقابل * بسیاری از شکل ها و جداول متن را با یک بخش صفحه رنگی در هر جلد نشان می دهند.


The Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition, Second Edition is an extensively revised, expanded and updated version of the successful eight-volume Encyclopedia of Food Science, Food Technology and Nutrition (1993). Comprising ten volumes, this new edition provides a comprehensive coverage of the fields of food science, food technology, and nutrition. Every article is thorough in its coverage, the writing is succinct and straightforward, and the work presents the reader with the best available summary and conclusions on each topic. Easy to use, meticulously organized, and written from a truly international perspective, the Encyclopedia is an invaluable reference tool. An essential item on the bookshelf for every scientist or writer working in the fields of food and nutrition. * Contains over 1,000 articles covering all areas of food science and nutrition * Edited and written by a distinguished international group of editors and contributors * Includes ‘Further Reading’ lists at the end of each article * A complete subject index contained in one volume * Extensive cross-referencing * Many figures and tables illustrate the text, with a color plate section in each volume

دانلود کتاب «دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.