کتاب الکترونیکی

طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات

Flavourings. Production, Composition, Applications, Regulations

دانلود کتاب Flavourings. Production, Composition, Applications, Regulations (به فارسی: طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات) نوشته شده توسط «H. Ziegler»


اطلاعات کتاب طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: H. Ziegler

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 853

حجم کتاب: 39 مگابایت

کد کتاب: 3-527-29592-5

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات

تقاضا برای طعم‌دهنده‌ها در طول سال‌های گذشته به‌دلیل تغییرات چشمگیر ناشی از سبک زندگی صنعتی‌تر و روزافزون‌تر، دائماً افزایش یافته است: مصرف‌کننده به سمت تجربه‌های جالب، سالم، لذت‌بخش، هیجان‌انگیز یا کاملاً جدید طعم جذب می‌شود. این کتاب از دانش تخصصی نزدیک به 40 شرکت کننده با پیشینه در صنعت و دانشگاه استفاده می کند و بینشی جامع در مورد تولید، پردازش و کاربرد طعم دهنده های مختلف غذایی ارائه می دهد. روش های کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است. نویسندگان همچنین بر روش‌های تحلیلی مرسوم و مبتکرانه‌ای که در این زمینه به کار گرفته شده‌اند، و در نهایت، بر جنبه‌های سم‌شناسی، قانونی و اخلاقی تمرکز می‌کنند. ارجاعات به روز به ادبیات مرتبط و فهرست موضوعی عمیق کتاب را کامل می کند.


The demand for flavourings has been constantly increasing over the last years as a result of the dramatic changes caused by a more and more industrialised life-style: The consumer is drawn to interesting, healthy, pleasurable, exciting or completely new taste experiences.This book draws on the expert knowledge of nearly 40 contributors with backgrounds in both industry and academia and provides a comprehensive insight into the production, processing and application of various food flavourings. Methods of quality control and quality management are discussed in detail. The authors also focus on conventional and innovative analytical methods employed in this field and, last but not least, on toxicological, legal, and ethical aspects. Up-to-date references to pertinent literature and an in-depth subject index complete the book.

دانلود کتاب «طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.