دانلود کتاب Flavourings. Production, Composition, Applications, Regulations (به فارسی: طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات) نوشته شده توسط «H. Ziegler»
اطلاعات کتاب طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: H. Ziegler
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 853
حجم کتاب: 39 مگابایت
کد کتاب: 3-527-29592-5
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات
تقاضا برای طعمدهندهها در طول سالهای گذشته بهدلیل تغییرات چشمگیر ناشی از سبک زندگی صنعتیتر و روزافزونتر، دائماً افزایش یافته است: مصرفکننده به سمت تجربههای جالب، سالم، لذتبخش، هیجانانگیز یا کاملاً جدید طعم جذب میشود. این کتاب از دانش تخصصی نزدیک به 40 شرکت کننده با پیشینه در صنعت و دانشگاه استفاده می کند و بینشی جامع در مورد تولید، پردازش و کاربرد طعم دهنده های مختلف غذایی ارائه می دهد. روش های کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است. نویسندگان همچنین بر روشهای تحلیلی مرسوم و مبتکرانهای که در این زمینه به کار گرفته شدهاند، و در نهایت، بر جنبههای سمشناسی، قانونی و اخلاقی تمرکز میکنند. ارجاعات به روز به ادبیات مرتبط و فهرست موضوعی عمیق کتاب را کامل می کند.
دانلود کتاب «طعم دهنده ها تولید، ترکیب، کاربردها، مقررات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.