دانلود کتاب Extraction Optimization in Food Engineering (به فارسی: بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Constantina Tzia – George Liadakis»
اطلاعات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker, Inc
نویسنده: Constantina Tzia – George Liadakis
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 438
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 9780824741082 , 0-8247-4108-0
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی
تنها منبع جامع در مورد بهینهسازی فرآیند استخراج، این متن/مرجع جزئیات نصب، ساخت، توسعه، مدلسازی، کنترل و اقتصاد سیستمهای استخراج متعارف و تخصصی در صنایع فرآوری مواد غذایی است.
The only comprehensive source on extraction process optimization, this text/reference details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry.
دانلود کتاب «بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)