کتاب الکترونیکی

بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی

Extraction Optimization in Food Engineering

دانلود کتاب Extraction Optimization in Food Engineering (به فارسی: بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Constantina Tzia – George Liadakis»


اطلاعات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker, Inc

نویسنده: Constantina Tzia – George Liadakis

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 438

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 9780824741082 , 0-8247-4108-0

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی

تنها منبع جامع در مورد بهینه‌سازی فرآیند استخراج، این متن/مرجع جزئیات نصب، ساخت، توسعه، مدل‌سازی، کنترل و اقتصاد سیستم‌های استخراج متعارف و تخصصی در صنایع فرآوری مواد غذایی است.


The only comprehensive source on extraction process optimization, this text/reference details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry.

دانلود کتاب «بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.