دانلود کتاب Extraction Optimization in Food Engineering (به فارسی: بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Constantina Tzia – George Liadakis»
اطلاعات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker, Inc
نویسنده: Constantina Tzia – George Liadakis
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 438
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 9780824741082 , 0-8247-4108-0
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی
تنها منبع جامع در مورد بهینهسازی فرآیند استخراج، این متن/مرجع جزئیات نصب، ساخت، توسعه، مدلسازی، کنترل و اقتصاد سیستمهای استخراج متعارف و تخصصی در صنایع فرآوری مواد غذایی است.
دانلود کتاب «بهینه سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.