دانلود کتاب Environmentally-Friendly Food Processing (به فارسی: فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست) نوشته شده توسط «B Mattsson – U Sonesson»
اطلاعات کتاب فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing
نویسنده: B Mattsson – U Sonesson
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 256 / 340
حجم فایل: 4.96 مگابایت
کد کتاب: 1855736772 , 9781855736771
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست
آگاهی زیست محیطی در صنایع غذایی در سال های اخیر در نتیجه فشار مصرف کنندگان و افزایش مقررات اهمیت فزاینده ای یافته است. این کتاب به چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیطزیست میپردازد، ارزیابی محصولات غذایی مختلف و روشهایی را که در آن صنعت میتواند عملکرد خود را بهبود بخشد و از نظر زیستمحیطی مسئولیتپذیرتر شود، مرور میکند.
قسمت اول به ارزیابی اثرات زیستمحیطی مواد غذایی میپردازد. عملیات فرآوری، در زمینه هایی مانند فرآوری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی. بخش دوم به بررسی شیوه های خوب در پردازش مواد غذایی با بررسی بسته بندی، بازیافت و تصفیه زباله، و همچنین روش های بهبود مصرف انرژی و آموزش محیط زیست برای صنایع غذایی می پردازد.
فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست یک مرجع ضروری است. برای همه کسانی که به آگاهی و مسئولیت زیست محیطی در صنعت غذا اهمیت می دهند.
- به چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیط زیست می پردازد، بررسی ارزیابی محصولات غذایی مختلف و اینکه چگونه صنعت می تواند نسبت به محیط زیست مسئولیت پذیرتر شود
- تأثیر زیست محیطی عملیات فرآوری مواد غذایی را در زمینه هایی مانند فرآوری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی ارزیابی می کند
- بسته بندی، بازیافت و تصفیه زباله و همچنین روش های بهبود مصرف انرژی و آموزش های زیست محیطی را بررسی می کند. برای صنایع غذایی
Part one evaluates the environmental impact of food processing operations, in such areas as fruit, vegetable, meat and fish processing. Part two moves on to address good practice in food processing reviewing packaging, recycling and waste treatment, as well as methods of improving energy consumption and environmental training for the food industry.
Environmentally-friendly food processing is an essential reference for all those concerned with environmental awareness and responsibility in the food industry.
- Addresses how to achieve environmentally-friendly food production, reviewing the assessment of various food products and how the industry can become more environmentally responsible
- Evaluates the environmental impact of food processing operations, in such areas as fruit, vegetable, meat and fish processing
- Reviews packaging, recycling and waste treatment, as well as methods of improving energy consumption and environmental training for the food industry
دانلود کتاب «فرآوری مواد غذایی سازگار با محیط زیست»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.