کتاب الکترونیکی

فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده

Dictionary of Food Compounds with CD-ROM: Additives, Flavors, and Ingredients

دانلود کتاب Dictionary of Food Compounds with CD-ROM: Additives, Flavors, and Ingredients (به فارسی: فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده) نوشته شده توسط «Shmuel Yannai»


اطلاعات کتاب فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chapman and Hall/CRC

نویسنده: Shmuel Yannai

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 1782

حجم کتاب: 24 مگابایت

کد کتاب: 9781584884163 , 1584884169

نوبت چاپ: Har/Cdr

توضیحات کتاب فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده

فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها، و مواد تشکیل دهنده اطلاعات جامعی در مورد 30000 ترکیب موجود در غذا ارائه می دهد، از جمله: ترکیبات طبیعی مواد غذایی، لیپیدها، پروتئین ها، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب فلاونوئیدها، آلکالوئیدها، مواد غذایی، مواد افزودنی یا مواد غذایی مفید کوتوکسین ها مواد مغذی پروبیوتیک ها مکمل های غذایی ویتامین ها


The Dictionary of Food Compounds with CD-ROM: Additives, Flavors, and Ingredients provides comprehensive information on 30,000 compounds found in food, including:NATURAL FOOD CONSTITUENTSLipidsProteinsCarbohydratesFatty acidsFlavonoidsAlkaloidsFOOD ADDITIVESColorantsPreservativesAntioxidantsFlavorsFOOD CONTAMINANTSMycotoxinsNUTRACEUTICALSProbioticsDietary SupplementsVitamins

دانلود کتاب «فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.