دانلود کتاب Dictionary of Food Compounds with CD-ROM: Additives, Flavors, and Ingredients (به فارسی: فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده) نوشته شده توسط «Shmuel Yannai»
اطلاعات کتاب فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Chapman and Hall/CRC
نویسنده: Shmuel Yannai
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 1782
حجم کتاب: 24 مگابایت
کد کتاب: 9781584884163 , 1584884169
نوبت چاپ: Har/Cdr
توضیحات کتاب فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده
فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها، و مواد تشکیل دهنده اطلاعات جامعی در مورد 30000 ترکیب موجود در غذا ارائه می دهد، از جمله: ترکیبات طبیعی مواد غذایی، لیپیدها، پروتئین ها، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب فلاونوئیدها، آلکالوئیدها، مواد غذایی، مواد افزودنی یا مواد غذایی مفید کوتوکسین ها مواد مغذی پروبیوتیک ها مکمل های غذایی ویتامین ها
دانلود کتاب «فرهنگ لغت ترکیبات غذایی با CD-ROM: افزودنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.