بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی ناشی از حساسیت به پروتئین گلوتن موجود در آرد گندم است که به نوبه خود می تواند به روده کوچک آسیب برساند و جذب مواد مغذی بدن را از غذا مهار کند. این بیماری ارثی است و می تواند تمام خانواده ها را درگیر کند. این راهنمای ضروری که توسط یک پرستار ثبتشده که با بیماری سلیاک زندگی میکند، یک متخصص تغذیه و یک داروساز بالینی نوشته شده است، همه جنبههای این بیماری، از جمله علائم، تشخیص، مدیریت، عوارض و تحقیقات فعلی را بررسی میکند. در حالی که بسیاری از کتابهای آشپزی و دستورالعملهای غذایی در مورد عدم تحمل گلوتن وجود دارد، بیماری سلیاک تنها کتابی است که در مورد چگونگی زندگی کامل و غنی با حفظ سبک زندگی بدون گلوتن است. علاوه بر یادگیری نحوه راه اندازی و نگهداری آشپزخانه بدون گلوتن، خوانندگان راهبردهایی برای مقابله با مسائل عاطفی، دستورالعمل های تغذیه و رژیم غذایی، نکاتی برای ناهار خوری و توصیه هایی در مورد تربیت کودک سلیاک پیدا می کنند.
Celiac disease is a digestive disorder caused by a sensitivity to the protein gluten in wheat flour, which in turn can damage the small intestine and inhibit the body’s absorption of nutrients from food. The disease is hereditary and can affect entire families. Cowritten by a registered nurse who lives with celiac disease, a dietician, and a clinical pharmacist, this indispensable guide tackles all aspects of the disease, including symptoms, diagnosis, management, complications, and current research. While many cookbooks and dietary manuals on gluten intolerance exist, Celiac Disease is the only book on how to live fully and richly while maintaining a gluten-free lifestyle. In addition to learning how to set up and maintain a gluten-free kitchen, readers find strategies for tackling emotional issues, nutrition and dietary guidelines, tips for dining out, and advice on raising a celiac child.
دانلود کتاب «بیماری سلیاک: راهنمای زندگی با عدم تحمل گلوتن»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین
(@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.