دانلود کتاب Advances in Flavours and Fragrances: From the Sensation to the Synthesis (به فارسی: پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز) نوشته شده توسط «K.A.D. Swift»
اطلاعات کتاب پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: K.A.D. Swift
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 238
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 9780854048212 , 0854048219
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز
این کتاب تلفیقی از شانزده مقاله از بیست مقاله ارائه شده در کنفرانس طعمها و عطرهای RSC/SCI در سال 2001 در خانه اسکارمن، دانشگاه وارویک است.
دانلود کتاب «پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.