کتاب الکترونیکی

پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز

Advances in Flavours and Fragrances: From the Sensation to the Synthesis

دانلود کتاب Advances in Flavours and Fragrances: From the Sensation to the Synthesis (به فارسی: پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز) نوشته شده توسط «K.A.D. Swift»


اطلاعات کتاب پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: K.A.D. Swift

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 238

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 9780854048212 , 0854048219

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز

این کتاب تلفیقی از شانزده مقاله از بیست مقاله ارائه شده در کنفرانس طعم‌ها و عطرهای RSC/SCI در سال 2001 در خانه اسکارمن، دانشگاه وارویک است.


This book is a compilation of sixteen of the twenty papers presented at the 2001 RSC/SCI flavours and fragrances conference at Scarman House, University of Warwick.

دانلود کتاب «پیشرفت در طعم ها و عطرها: از احساس تا سنتز»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.